Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kontr.tablete+kg+akne

kontr.tablete+kg+akne

Ali ima katera izkušnje z mastno kožo, kilogrami in Diane 35?Meni se je stanje kože po 5 mesečnem jemanju sicer izboljšalo, toda tudi povečal apetit in posledično telesna teža (za 5 kg + ful celulita). Ves čas sem bila telesno precej aktivna (aerobika dvakrat tedensko, hribi…)Zdaj sem se odločila, da preneham z jemanjem in pazim tudi na prehrano.
Ali je katera s podobnimi problemi prenehala z jemanjem?Kaj je bilo potem z aknami? Skrbi me, da se mi ne bi spet pojavile. A so šli kg kaj dol?

Hvala.

Pred desetimi leti sem jemala Diane 35 zaradi aken in se je zgodilo isto kot s teboj!
Koža lepa, kot nikoli in jaz debela kot nikoli!!!
Pa sem prenehala z jemanjem. Shujšala sem bolj težko, mozolji pa so se vrnili, čeprav ne tako kot pred kuro.

Tudi jaz sem jih jemala pred 3 leti. Moram pa priznati da nisem imela takih težav. Mogoče le lepšo in čistejšo kožo. Pravzaprav sem celo izgubila kg. Ko sem jih prenehala jemati pa so se mi mozolji vrnili z njimi pa še neprijetna boleča M

Živjo!
Jaz sem ravno na tem. Namreč ravno v torek sem pojedla zadnjo tabletko. Koža se mi je čisto izboljšala (kmalu po začetku jemanja – jemala pa sem jih 3 leta), zredila se nisem. Sedaj me grozno skrbi povratek mojih aken (ki sem jih imela veliko!!!). Upam da ne bodo prišle vse nazaj! Moram pa še dodati, da so se mi v času jemanja zravnali lasje (prej sem imela kodraste, zdaj pa le še rahlo valovite) – ima še katera te izkušnje in ali se to popravi?

udb

Jaz se med jemanjem nisem zredila, vendar se mi je menstrualni ciklus čisto porušil. Več kot 1 leto sem ga spravljal v red.
lp
m.

Tudi sama se 5 mesec zdravim akne z Diane 35. Koža je že boljša s tem, da imam poleg tabletk tudi losion Dalacin T in kremo Skinoren. Pridobila sem kilograme in celulit. Poleg tega pa trenutno že cel teden krvavim, čeprav nimam menstruacije in jem tabletke.

katastrofa!

– 6 kg gor + kljub 11 letnemu športnemu aktivnemu udejstvovanju 7 ton celulita- kljub športanju me je sram v kopalke
– aken sicer ni
– ko sem prenehala z jemanjem – morje bolečih turov po obrazu v roku dveh mesecev,
– spet pričela z jemanjem šele po pol leta je bilo spet bolje…

zdaj:
– celulit na kubik
– kilogrami kljub temu, da pazim kaj jem
– šlaufki? kljub telovadbi…

čimprej dete, da bo stvar umirilo- sploh pa kdo si želi biti med nosečnsotjo kot mladostnica z noricami???????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close