Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek manekenstvo

manekenstvo

Zanima me, če kdo ve kakšne morejo biti približne mere in kakšni so kriteriji, poleg dobrega izgleda, če želiš postati manekenka ali fotomodel.Ful bi se prijavla nekam, pa nimam še nič izkušenj na tem področjum,pa ne vem kako to gre.A mi lahko kdo malo to razloži,bi bila zelo vesela.Rada bi se mal preizkusla na tem področju, prav tako pa moja kolegica,ki jo skrbi višina,visoka je namreč 166.

hvala za komentarje

Obrni se na katero izmed agencij, v LJ jih je kar nekaj, pa v Mb je tudi ena malo bolj znana.

Mislim, da za fotomodel višina ni pomembna ampak fotogeničnost za manekenko pa je bilo včasih več kot 170 cm, kako pa je sedaj pa ne vem.

Manekenkamoraimeti ponaših standardih vsaj 170cm za kakšna pomembna tuja tekmovanja.Druugace pa v sloveniji lahko usped tudi ce nisi tako visok,kot fotomodelpavisina itak ni tako vazna,bolj obraz in simpaticnost,fotogenicnost …

Mednarodne mere za višino zahtevajo za manekenko 173-178 cm, za fotomodel pa višina ni bila nikoli pomembna. Je pa res, da se mora odločiti ali želi biti fotomodel ali manekenka. Predlagam, da obišče kako agencijo za modele. Nina Lubarda recimo ali pa agencija, ki zbira modele za reklame in tako – Oktober.

LP

prijavi se za lepo sosedo v reviji Hopla (prek kupona v Hopla ali agencije avdicija.com)! to bi bil lep in primeren prvi korak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close