Kakšne frizure nosite?
Stara sem 33 let in v dosedanjem življenju sem odkrila že nekaj idealnih frizur od katerih pa se potem, ko pridejo iz mode zelo težko ločim. V kratkem grem k frizerju, pa sploh ne vem, kaj in kako. Sem že prestara za dolge lase (imam močne lepe in negovane)? Naj si omislim kaj krajšega in resnejšega? Je malo čudno, če bi mi lase postrigla malo na stopničke, da bi bila modno razmrščena? Oz. se to sploh še nosi? 🙂 Oblačim se športno elegantno in sem bolj suhe postave.
Kakšne frizure nosite ve in koliko ste stare?
Zdaj so zelo modne stopničaste frizure, take, da imaš povrh in spredaj malo krajše lase od ostalih las zadaj,…ja zelo težko ti opišem…svetujem ti, da si pogledaš kakšno fajn žensko revijo pa z njo k frizerju. Jaz (30) sem se od svojih dolgih las poslovila z lahkoto in imam zdaj tako stopničasto, srednje dolgo bolj razgibano pričesko, oblačim pa se nekako kot si opisala sama.
Uživaj v novi pričeski:)))****
Jst ne bom pozabla izraza na obrazu sošolke, k se je postrigla in se je v šoli še enkrat pogledala v ogledalu. Prej je mela lepe goste kodraste lase, potem se je (po moje po maminem nasvetu) postrigla čist na kratko. Groza, je bila prav na robu joka. Od takrat ima stalno daljše lase.
Jst imam bolj okrogel obraz, in če mam napačno frizuro, me postara. No, zdej si puščam dolge lase zaradi poroke.
SEj v bistvu ni tolko važna oblika obraza. Pomembno je, da se frizura prilega obrazu, ker če se ne, te lohk precej postara (mojo sošolko je kar precej)…
Jaz sem prejšnji teden dopolnila 40, menda dobro skrivam (no, tako pravijo … kdo ve), imam tudi goste lase in sem prej suha kot debela, kot ti. Tudi jaz se oblačim športno ali pa malce “alter”, kot temu pravijo, ne vem, kako bi to opisala. Nosim pa običajno ful kratke frizure, take fantovske, ali pa malce daljše, a še vedno kratke in razmršene in se mi zdi, da res dobro izgleda. Ni je hujše reči kot tiste frizure “za gospe” (saj veš, na krtačo) – s tem se pa res postaraš …
Forum je zaprt za komentiranje.