Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vas moti dlakavost

Vas moti dlakavost

Servus kameradi, tud jest sem dec, tud jest rad vidm fejst punco, no ampak mam pa dekle, ni manekenka, to me ne moti. Ma malo riti, majhne in tako dalje, štekava se, zna biti pravi prijatelj, ampak moti me p anekaj – malo bolj je dlakava po obrazu, saj veste, daljše dlačice, ki se opazijo. Nekako me brčice ne motijo, bolj me moti “brada”. Kaj menite vi o tem mojem razmišljanju – sem krivičen, ja ali ne?
Po karakterju pa svaka ji čast – ful v redu.
Hvala vsem za odgovore

hja predlagi da se depilira al kako se rece tistmu, k se namaze z neki svinjarijo mal pocaka pol a nek trakec gor nalima in populi ven dlakice…
Mene bi to tut motil, samo jaz bi ji to takoj povedal…
SomeOne

Taka pač je. To te ne bi smel mott če bi biu res zalublen vanjo. Če si bo šla pa to depilirat ji bo pa res brada pognala.

To si pa res lepo opisal.. Se mi je kar nasmejalo ob branju tvojega posta SomeOne.. 🙂 Vidim, da še obstaja upanje za moško vrsto – da so še pozorni in ljubeči tipčki na tem planetu.

Uživaj v cvetju,
mojčika

p.s. glede dlakavosti – nimam pojma kaj naj naredi. Naj se pozanima pri kakšni kozmetičarki ali pa na ‘ženskem čveku’ 😉

Zelo zanimivo, da te to ni motilo, ko si jo spoznal pa pustimo to jaz ti svetujem, da se z njo pogovoriš o tej zadevi.
Najboljša rešitev, ki jo jaz vidim in je trajna je laser za odstranjevanje dlak in tudi finančno ni ne vem, kako drago 30.000 – 45.000 bi jo prišlo.

lp

Lepo nezno ji nekega dne to omeni, merki da je ne bos prizadel, ne vem ce se depilira po drugih delih telesa ji to ne bo tuje, ce pa se ne, zna bit uzaljena, zato previdno.
V drogerijah se kupijo depilacijski listici prav za obraz, brcice, brado, enostavno se nalepijo in potegnejo v naspotni smeri dlak.To drti ene 7 do 14 dni, je mir in zaradi tega dlake niso nc daljse al trse celo zginejo scasoma, ce to pocnes dalj casa.Laser bi bil res je najboljsi ja, ampak postopek traja in traja, mal bolec je in se drag je.Ne vem meni je nekaj samoumevnega da si depiliram vse dele telesa, ki so le tega potrebni, tudi brcice, to pocnem z epilatorjem, na zacetku pa sem to pocela z temi listici.
Ja pogovori se z njo, ampak merki tema je delikatna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close