Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Depiliranje obraza

Depiliranje obraza

V soboto sem si z voskom odstranila brčice. Pojavil se mi je izpuščaj podoben opeklini. danes še ni izginil. Kaj naj naredim? jutri bo treba v javnost in jaz sem videti obupna. Sem bila boljša z brčicami. 🙂

LP DeklcA

Mogoče imaš občutljivo kožo. Probaj se namazat z aloe vero. Jutri pa malo puderčka čez, pa se ne bo tako videlo!

Poročaj..dijo

Ojla!
Tudi jaz sem bila po depiliranju obraza takšna. Mi je delala kozmetičarka. Je normalna reakcija kože (je na tem predelu občutljiva). Pri meni je trajalo cca dva dni, pa mi je delala s smolo.
Nič sekirati, bo minilo. Ni pa prijetno, priznam. No, jaz tega ne počnem več.

LP

Kaj pa zdaj delaš?

Moraš iti k dobri kozmetičarki… Po moje… Ker jaz dokler sem si sama nekaj pacala ni bilo ok, potem ko sem sla pa h kozmeticarki v Lancoma, mi je pa super, res super naredila in nic, cisto nic se mi ni poznalo in bila sem zelo zadovoljna.

kamilične obkladke.

namaži se z ognjičevim mazilom.- men pomaga.

Nič. Sem se sprijaznila in ne grem več skozi te muke.
No, tako sedaj mislim. Mogoče pa kdaj spet poskusim še s čim drugim.

LP

Ko si odstranjujem dlačice z obraza si nad ustnico nanesem otroški puder v prahu, potem Strep bolje prime pa tudi manj občutljivo je vse skupaj. Pa nikar si ne spravljajte ostankov smole ali “lepila” dol z milom, najbolje je kar z olivnim oljem. Za vsa vnetja na koži še posebno nad ustnico pa je najblj učinkovit kakšen alojin gel, zares hladi in poredela koža se hitro normalizira.

kaj pa če bi si jih pobelila? no, to je uredu, če jih je malo.

še vedno ni izginilo. Zdaj je pogobno bolj kakšni grinti. Kot opeklina. Tako me je strah da bom imela liso vedno. kaj sem si naredila? Kako sem bila lohko tako neumna, da sem si to naredila. JOJ !!!!

LP Jack

Tudi jaz sem si enkrat to dala narediti pri kozmetičarki. In to 10 dni pred poroko… No, na poročni dan so se mozolji in izpuščaji ravno zacelili, so pa bile še lise, ki sem jih skrila s pudrom. To je bilo prvič in zadnjič, da sem si depilirala obraz. Pa še čisto svetle brčice imam, ki jih prej nihče sploh ni opazil.
Večji problem se mi zdijo temnejše dlačice, ki mi zdaj poganjajo na bradi:(((
Si jih pulim s pinceto.

Meni se je tudi zgodilo neki podobnega (je izgledalo ko hrasta). Na koncu ni bilo druge kot obisk zdravnice, k mi je rekla da mam pač občutljivo in tanko kožo. Celilo se je kak teden, ni bilo pa prav nič prijetno na pogled.
Priporočam pinceto.

a se mal norca delaš deklca????

Ne. zakaj bi se?

recimo to, kako si se podpisala (lp, jack). a hočš mal provocirat?

ojej! Sploh ne vem kako se je to zgodilo. Mogoče ga toliko pogrešam čeprav mi je šel na živce. Sploh ne vem kako se mi je lahko to zgodilo. Zdaj sem pa zardela. Mogoče sem mislila nanj. Joj. Nisem zanalašč. Se mi je že tako zmešalo, da moram k psihiatru.

LP DeklcA

sumljivo, sumljivo…

ja, glih kdo ti bo verjel.

haha, a zdej bomo pa že pred računalniškmimi ekrani zardeval! Deklca, ti se mal hecaš, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close