Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prevara

Prevara

A ste že kdaj prevarale svojega moškega oz. ali vas je kateri drugi med vezo z vašim moškim vsaj spolno privlačil?

Valjda!

Jup.. Sem prevarala in tudi privlačijo me drugi. Pa se mi to ne zdi taka katastrofa – glede privlačnosti.

Glede varanja? Ponosna glih nisem.. Sem pa žal samo človek z napakami.

Uživi v cvetju!

mojčika

Tudi jaz sem prevarala svojega tipa. Pač če me ne zna zadovoljiti, se moram sama na drugačen način.

lublančanka, zakaj, pri bogu milem, si pa pol z njim?

Vsi smo krvavi pod kožo in noben mi ne bo rekel,da tega pa ne bi storil, ker je to vse bla,bla:)Zdajšnega še nisem, ker mi nudi vse, kakšnega bivšega pa sem in mi nikoli ne bo žal:))

Vsi smo krvavi pod kožo. Seveda se vsake toliko najde kakšen, ki je privlačen tako ali drugače. Kako daleč se spustiš pa je stvar vsakega posameznika. Meni je dovolj flirt, ki prijetno popestri vsakdan.

Zakaj se sploh vezati z enim (mislim na skupno življenje sploh, ne samo
na poroko), če je zvestoba čisto nepomembna?
A ni potem lažje živet sama in si privoščit pač najboljše kar nudi trenutek?

lep dan!

Mah, nehajte.
Zdaj bo delovalo, kao da smo vse ženske ene velike k….

NIKOLI nisem varala, niti me ni nihče (ko sem bila v vezi) spolno prilačil.
Jao, sem staromodna :)))

A se lahko še jaz kot tip vključim?

Nisem ženska, pa tudi moža nimam, samo…

Dobro, saj semo res vsi ljudje, samo jaz nisem še nikoli varal, pa naj tudi ne bi bil varan (čeprav dvomim), samo…

Zakaj se sploh varate? Če vam “dol visi” za partnerja, kar je definitivno pogoj za varanje, zakaj šptem še vedno vztrajate? Enako tidi z “zadovoljitvami”? Če vas ne zadovolji, zakaj se sploh vračate nazaj, če vas nekdo drug lahko zadovolji?

Veliko let sem bila z moškim, v katerega sem zaupala, bila sva srečna, tudi on je trdil, da je srečen. Po naključju sem postala pozorna na neke malenkosti in odkrila, da ga druge ženske blazno privlačijo in da me je sigurno tudi prevaral. Tega nisem preverjala v podrobnosti, me je preveč bolelo, ampak počutila sem se kot noj, ki je ravno dal glavo iz peska. Potem sem začela opazovati okolico in sem ugotovila, da je varanja toliko, kot si nikdar nisem mislila. Razne sumljive pijačke, maili, smsji so vedno uvod v nekaj več, redki se pri tem ustavijo. Ko so prepiri postali prehudi in me veza ni zadovoljevala, sem se začela tudi jaz spraševati, zakaj pa ne. Prevarala sem tudi jaz in to večkrat. Z dvema moškima, ki sta vezana. Takšni najbolj znajo pihat na dušo in so blazno dojemljivi za hitre avanture, vendar v svoji lakoti po čustvih, tega nisem takoj opazila.
Vse skupaj se mi je obrnilo. Nekaj časa sem bila samska, potem pa sem nekoga spoznala. Imava zelo lepo razmerje, spoštujeva drug drugega, sva iskrena, mislim, da tokrat ne bo varanja. Priznal p ami je, da je eni prejšnji to že naredil. To priznanje cenim, ponavadi se ljudje delajo tako nedolžne, da še sebi verjamejo. Nič kaj spodbudno, ne?

Z njim sem zato, ker drugace se zelo dobro razumeva in vse stima. Edino v seksu se ne moreva zastekati.. imava cisto drugacna mnenja in vidike.. na zalost.

Ja, se mi je zgodilo.A to je bil največji alarm,da moram iz zveze v kateri se nahajam ven.Nisem tip človeka,ki bi znala prikrivati,slej ko prej se ujamem na lastne limanice, pa naj bo to zaradi slabe vesti ali česa drugega.
Ni mi do tega da koga prizadanem, kajti vem kakšni so občutki če kdo prizadane mene.
A zame- ponavljam ZAME, je varanje največji znak, da veza v kateri se to dogaja ni tisto kar si JAZ želim.Zato sem s takratnim fantom prekinila, ne da bi mu povedala za skok čez plot, a mislim da je slednje vseeno čutil.
Kakšno leto za tem, sem se na njegovem mestu znašla sama in spet odšla.
Ne morem pa reči,da varanje obsojam, kajti zgodilo se je tudi meni.To se lahko zgodi vsakemu…z večjim ali manjšim zadovoljstvom.
Le graditi na tem ne morem,jemljem ga kot neko vrsto izdajo.Staromodna, a takšna sem…

Kaja 76

Tudi meni se je, eno in drugo. Nisem ponosna ampak zgodilo se je!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close