Vaše ime
Vam je všeč vaše ime? Zakaj ja? Oz. zakaj ne? Če vam ni, kakšnega bi si dali? 🙂
Ok, začnem jaz 😉 Imenujem se Sonja in mi je zelo všeč. Ne vem točno zakaj… mogoče ker ni zelo razširjeno..En razlog je tudi ta, da me prijetelji kličejo Sonček.. kar se mi zdi zelo lepo 🙂 Drugi je bolj tak.. za hec. V imenu naše države se skriva tudi moje ime: S l O v e N i J A :o))
Moje pravo ime je Anamarija.
Čeprav mi je še kar všeč me moti to da je tako dolgo.Potem imam pa še dokaj dolg priimek in preden me kje pokličejo oz izgovorijo moje ime traja cela večnost.
Vsi me kličejo Ana, bolj domači pa tud anči.
Moji mami to ni ravno všeč in se ves čas pritožuje, da je izbrala tako ime in ji je zelo všeč-čeprav me sama kliče prav tako ana.????????????!!!!!!!!!!
Osebno so mi všeč krajša imena.Ko bom imela svoje bebice bo punčka verjetno Eva ali pa Lina.
Fantek bo pa verjetno Nejc-všeč mi je tudi Jan, vendar je to že moj bratec.
Ime mi je Jurka, večina sicer pove, da to ime prvič sliši, čeravno je to izpeljanka iz Jurija.
Zelo mi je všeč, pa ne zato ker je bolj redko ali ker naj bi bilo nekaj posebnega, saj je zame čisto običajno ime, če ga gledam samo kot ime.
Všeč mi je in nikoli ga ne bi zamenjala, ker mi ga je izbral moj oče, na žalost pokojni, katerega sem vedno oboževala, saj je bil zame idealni očka, brez napak. Verjetno jih je sicer imel, a jaz jih nisem videla ali pa me niso motile, ker so bile nepomembne in malenkostne.
Torej Jurka ostaja za vedno moje ime, saj mi ga je poklonil oče.
Pa še ena pripomba, če smem; vsako ime je lepo, če ga nosi dober človek.
Lp vsem.
Jurka
Forum je zaprt za komentiranje.