Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek še enkrat vsem

še enkrat vsem

Oskubljena sem. “Moje” perje si natika druga koka, čeprav sem jo prosila, naj tega ne počne. Nikoli nisem registrirala svojega nicka, ker po pravici povedano nisem pričakovala, da je kdo tako mizeren, da se mora šlepat pod nickom nekoga drugega. Dvojna skrivalnica torej. Še pod lastnim “nickom” se nekateri ne čutijo dovolj varno skrite, he he he. Ker “koka” insistira na tem, da se gre komedijo zmešnjav, se jo bo šla pač sama.

Lp, žegnane praznike in čimmanj zgage! Koka bo jutri something completley different.

koga pa briga zate?

Mene. Mi gredo na živce taki, ki kradejo nicke.

ja za posrat. in za razmazat.
c,c,c.
koka, malo ekumenskega duha v tem času bi bilo pa res na mestu!

Zdaj pa v jok pa na drevo, pa nikoli več dol.

Hjoj, kako se nekateri sekirate zaradi svojih izgubljenih nickov. Pa bodi Francka naprej! Zaradi tega se sekirat in obveščat folk…. BZ.

Koka, sej tisti, ki poznajo tvoje pisanje, vejo katera je prava. jaz nisem niti enkrat pomislila, da si ti, ko je pisala una ta druga.

zdaj mi je jasno, zakaj si mi včasih všeč, včasih pa ne. Verjetno si ti tista, ki si mi všeč. LP

Važna je misel, ki jo poveš, ne pa nick.
Koka ne boj se, vsi vemo, kdaj si “original.” Tako duhovita pa tudi nisi, da naj bi te skrbele avtorske pravice….

ja, men gre tud to na živce. sem se naenkrat odločila, da bom imela ves čas isti nick, pa mi ga je ena ukradla in se šla prepirat na post o nekem Johanesu. no, njej pa res ne bi rada bila podobna, pa tud nočem, da me kdorkoli zamenja z njo. zato sem zdaj pač urša, če bo pa spet kako sranje, bom pa mogoče tud jst še kdaj francka…

Urša!
Registriraj se in potem boš vedno Urša. Jaz sem tudi zdaj DeklcA ker je prišla še ena Janja. In tokrat sem registrirana.

Važna je misel, drži.
Gre pa tukaj tudi še za nenapisano pravilo, etiko ali fairplay, če hočeš.
Da (po domač rečen) ne greš srat na enga druzga.
Teli koki-posnemovalki pa razen odlične kopije nadimka (svakačast!) nažalost ni uspelo izvalit še jajc v stilu originala.

ja, res žalostno, da so eni tako zelo žleht, da to nalašč počnejo. le kaj imajo od tega?! kaj ima “koka” od tega, da se podpiše enako kot koka, medtem ko ji ne uspe skupaj spraviti niti ene tehtne misli? in že po tem vsi vedo, da ni koka. mislim, da sama sebe blamira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close