Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek chipendalles

chipendalles

A je katera gledala njihov šov? kako zgleda, je vreden ogleda?

Gledala sem jih lani in so mi bili zelo všeč. Si pa veliko upajo, tako da, če si ne želiš, da te odpeljejo na oder in se izživljajo na tebi se ne vsedi v prve vrste. Ženske se obnašajo kot tipi. Žvižgajo, kakšne jih celo otipavajo, ko se sprehajajo med občinstvom. Mnoge med njimi so tudi fajn pijane. To je žur vreden ogleda.

jena

Pa še velikonočne jajčke v parih lahko vidiš.

A bi jih ktera šla jutr gledat v Celje? Js bi šla pa so se mi vse prjatlce skujale.

jah ce mors placat moskemu da se slece hm tle je zihr kej narobe hehe

Jaz sem bila na prvem, uffff dolgo je tega, moram reči, da so se mi zdeli kar precej agresivni, ko so med publiko hodili po ženske. Ampak nekaterim je bilo to ufff pol so pa naslednji dan na tv povedali, da si med občinstvom vedno izberejo”bolj slabe” da jim tako malo samozavest dvignejo, hihih, po moje so se vse kesale, ki so bile na oder povabljene.

Drugače pa sam šov je vreden ogleda.

?

Bi šla, ja. So še karte? Kje se kupijo in po čem? Sem namreč iz MB.

Sem jih gledala 2x, prvič mi je bilo wau, drugič pa niti ne več toliko… Res super plešejo, pa oči si napaseš na izklesanih telesih.. Je vredno, 1x za videt!

Mah… to bom šla gledat enkrat ko bom stara 70. Dokler se moški pred mano zastonj slačijo, je v redu tko. Tipi pa ne zgledajo ne vem kako dobro. Čist take, pa še boljše lahk komot vidiš tud drugač. Sam se morš družit s pravimi, pa it na prava mesta :)) Fitnes, steze za tek… Stadion :)) mmmmmm jami :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close