Vichy Lyposine
Saj vem, da krema ne more delat čudežev, da je pomembna pravilna prehrana in veliko rekreacije…
Ampak res me zanima kakšni so dejansko rezultati po 4. tednih. Ker stane nekaj čez 5.000 sit bi rada vedela če so sploh kakšni rezultati.
Je katera ki ga je že preizkusila ozir. ga trenutno uporablja in če mi lahko pove če vreden nakupa.
LP,
lona
Jaz jo uporabljam drugi teden in [e ni vidnih rezultatov.Je pa krema res yelo draga in niti je ni dosti v tubi,tako da sem eno v enem tednu porabila.Res pa je,da imam zelo veliko celulita po nogah trebuhu in [e na zgornjem delu rok.:e se po enem mesecu ne bo izbolj[anja,jo bom prenehala uporabljati.Zanima me pa mnenje tistih,ki jo \e dalj ;asa uporabljajo.
Jst se spomnim, da sem lani brala v eni reviji (se ne spomnem al v Cosmotu al v Novi), ko so preizkušali različne kreme proti celulitu. Takrat je zmagala krema od Vichy (ne vem kok se je klicala, je pa bla tud okrog pet jurčkov). So napisali, da so sicer po štirih tednih vidni rezultati, da pa je oseba pila veliko vode, se razgibavala redno in jedla zdravo hrano…
Draga Lona, prihrani denar!! Iz lastnih izkušenj ti povem (sem uporabljala en drug Vichy-ev gel in Lipofactor – baje full dober) res redno 2x na dan in rezultat – koža je bila res gladka in na videz “lepa”, ko pa sem prenehala z uporabo je bila še bolj zgrbančena. :(((
Lani pa sem ubrala drugo taktiko – VELIKO VODE, GIBANJE VSAK DAN (rolerji, kolo, sprehod,…) in navadno Niveo po tuširanju – rezultat: še sedaj je moja koža gladka in se celulit vidi samo če stisnem kožo!!!
Ne nasedajte, celilit je maščoba pod kožo, kakor koli obrneš, in ni čudežnih krem, ki bi ga odpravile. Lahko ti samo napnejo kožo, z masiranjem pa mogoče spodbudiš prekrvavitev in pretok limfe.
Če bi res delovalo, bi bili vsi brez celulita, pa če bi bla krema 100 jurjev!
Enake rezultate (začasno napeta koža) sta dala predhodnika omenjene krema: D stock in Gluco-block.
lp
Nekatere ženske se ful ukvarjajo z rekreacijo, pijejo dost tekočine..itd.skratka vse tisto, kar naj bi pomagalo pri tej nadlogi, pa še vedno nekatere jamrajo, da ga imajo. Torej, če potem mislite, da bo ta krema ali pa katerkoli druga čudežno odstranila celulit, se motite. Kreme pomagajo samo tolk, da je koža mogoče bolj napeta, ko pa z mazanjem nehate, imate spet isto. Še zmeri najbolj pomaga kirurški nož, na žalost..
…se malo motiš !!! Tudi rezultati po posegu s kirurškim nožem niso trajni!!! Nikoli! Sploh pa po kasnejših nosečnostih…… Na to večina mladih deklet, ki se za poseg odločijo pred nosečnostjo ne računajo in ne vedo, da bodo za “popolnost” kasneje morda spet šle pod nož in morale šparati solde…..Sicer pa – večina žensk sploh ne ve, da sta glavna krivca za nastanek celulita geni in hormoni (torej tudi kontracepcijske tabletke), šele nato nezdrav način življenja……Če ne prej, pa spet v času hudih hormonskih sprememb – v menopavzi :-)))))
Tole o kontracepcijskih je pa tako tako…odvisno od posameznika.Jaz jih jemljem že pet let pa se nisem ne zredila, ne pridobila celulita.To je res odvisno.O nezdravem načinu življenja pa…Že ko perete posodo pol tisto čistilo tud pojeste, kr ne gre dol z vodo ampak se tam zadrži…Vsem privržencem zdravega načina življenja pa samo to….DOBER TEK
Forum je zaprt za komentiranje.