Kaj bi si mislile?
Če pa ne veš, kaj je pisal in ali je sploh kaj pisal, potem ni razloga za skrb. Kot je napisala LOLA skrbelo bi me takrat, če bi mu lahko kaj dokazala. Sicer pa so moški ravno tako “firbčni” kot smo me in radi kaj takega pogledajo ali preberejo po netu, ampak zaradi tega si ne beli glave. A tebe ne bi zanimala kakšna takšna stran na netu, čist tako iz “firbca”?
Joj, joj, joj, kako oguljena tema v stilu dobila sem moža kako je to in to gledal po internetu in ne vem kaj naj naredim. Čisto nič drage punce in žene, saj če bi se malo se poglobile v moško filozofijo, bi vedele, da to počne velika večina moških in da to še zdaleč ne pomeni, da bi storil kakšen tak korak. Znano pa je, da vsi fantaziramo in nas zanimajo take skrite stvari spolnosti, vendar pa to še nič ne pomeni. Gledanje takšnih in drugačnih internet strani ni škodljivo, prihranite svojim moškim vprašanja v stilu, zakaj pa si gledal to in ono na internetu in se mu raje posvetite v postelji.
Čisto nič ne bi naredila, če je moje spolno življenje s partnerjem normalno, saj je to zgolj moška radovednost. Še sama bi si pogledala kakšno tako stran iz radovednosti. Če pa bi seksala enkrat na mesec in bi čutila, da si me mož spolno ne želi več in ne uživa v seksu, pa bi bila zaskrbljena. Pa saj to čutiš ali uživata v seksu ali ne.
Hm, to so zdaj dve različni stvari, najprej si vprašala, kaj bi si mislile, če bi našle zgolj internet strani, zdaj pa že govoriš, kako je sigurno iskal seks proti plačilu. To sta dve različni stvari. A imaš kakšne dokaze, da ni zgolj gledal teh strani? Sicer pa koliko sploh imaš let, zdi se kot da jih imaš 15 in sploh ne poznaš moških.
Moški so, vsaj kar se tiče plačljivih uslug nepredvidljivi. Vsaj poročeni in vezani (dalj časa). Če on z zanimanjem bere te oglase in mnenja, je možno, da o tem tudi razmišlja . In naj mi katera ne reče , da to ni res.
Moj mož je tudi odkril to stran , kjer si izmenjujejo mnenja o prostitutkah. In zelo dolgo samo bral, dokler se enkrat ni odločil in še sam poskusil. In to sem odkrila čisto slučajno. In potem je bila kriza!!
Zato bodi previdna. Dokler bo samo bral je uredu. Obstaja pa tudi možnost,da enkrat preide od besed k dejanjem.
In tiste, ki ti pišejo, da slabo poznaš moške, naj raje še enkrat premislijo. Ker ogromno moških zahaja v razne klube ali koristi privat usluge, njim(ženam) pa se še sanja ne.
Imajo moški v glavi neko čudno idejo, da koriščenje plačljivih uslug ni varanje. Bog jih morda razume, ker jaz definitivno ne!!
Zato ti rečem tako, ker so te že vsi skritizirali: vzemi vse skupaj z rezervo, a bodi previdna in opazuj. Morda iz vsega tega ne bo nič, morda pa bo. In nikoli ne veš!!!
..moški so tko kot tale sneg sred aprila…ko že misliš, da bo posijalo sonce,ne…spet sneži! Tako da se strinjam da so nepredvidljivi in verjamem da punco malo skrbi, pa čeprov dec zaenkrat samo “bere” po internetu. Tko da tiste, ki pravijo da tud njihovi dedci to počnejo in da se ne sekirajo, to jim glih ne verjamem….mislim, da vsako malo gloda črviček, pa čeprov majčken…..in to stežka priznajo
Forum je zaprt za komentiranje.