Najdi forum

barva

A ve mogoče katera kakšno barvo uporabit, da iz temno rjavih(skoraj črnih) las dobim srednje-rjavo barvo las?Nekaj sem jih že preiskusla, a se mi ne spremeni, frizerka pa mi je nekrat pobarvala preveč svetlo,skoraj blond.

Mislim, da moraš lase najprej razbarvati z belilom, nato pa pobarvati na željeno barva.

Res je brez razbarvanja ne bo šlo. Pa ne ustraši se če boš po razbarvanju oranžna ali kaj podobnega. Bo barvica to prekrila.

Sue, si me spomnila na mene samo, ko sem bila v svojih dvajsetih in sem barvo las menjavala za šalo. Na srečo imam goste lase tako, da ni bilo prehudo. Svetujem ti, da se namesto eksperimentiranja z barvami odločiš za obisk kakšnega boljšega frizerskega salona, da ti naredijo kaj pametnega z barvo las. Malo več stane ampak glede na to kar pišeš so tvoji lasje že precej bogi…Meni frizerka že nekaj let dela pramene z Keune barvo in sem zadovoljna…Veliko sreče z iskanjem prave barve, ja moškim se niti ne sanja kako težko je odkriti tisto pravo barvo, ki ti res pristoji.
lp!

Moja izkušnja: šla sem k priznani frizerki, da bi mi pobarvala lase. Ne vem, kaj se je zgodilo, vem pa, da mi je lase dobesedno skurilo. Potrebovala sem več let, da so se mi popravili in zrastli na normalno dolžino. Sedaj si jih raje baravam sama doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close