Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moške stvari

moške stvari

A je tu gor še kaka ženska, ki jo zanimajo tud kake stvari, ki so večinoma rezervirane za fante? Npr. mogoče kaka motoristka? Al pa mogoče katera, ki zna popravljat avto 🙂 Pa, ki gleda rokomet zaradi akcije, ne zaradi tega, ker je Vugrinec luštn. Pa kakšna, ki noče za vsako najt princa na belem konju in se poročit- dolgčas… Vse netipične ženske se podpišite pod ta post 🙂

LP

Se podpisujem:).
Motorji me že ves čas po malem zanimajo in zmeri so se mi zdeli ql motoristi, ko sem bla majhna:), čez kakšno leto si bom pa tud jz lahko privoščla izpit za težko kategorijo, pol pa še kak cenejši motor- potem pa veter v laseh:).
Pa npr Oz mi je najljubša nadaljevanka, na Mehiške sem pa skoraj alergična-rajši v zid gledam kot pa Mehiške:).
Drgač pa sem tud bolj avanturistične narave in mi še na misel ne pride, da bi pri 25 mela otroka in se poročila, to bom pustila za pol, ko/če se umirim;).
Glede popravljanja stvari pa jih itak vse morm sama, glede na to da je moj ata že skoraj zrasel skupaj s kavčem, TVja pa po mojem tud ne ugaša sploh več:).

Se ne spomnim,kdaj v življenju ne bi počela kakšno moško zadevo.
Nazadnje sem šraubala svoj avto.

uuu jz tut! rokomet uf ja vugrinc itak da je luskan sam k pa gledam pa cistnot padem pa ne zarad vugrinca! pa motorji ja moja zelja….sej se mi zdi da takih tipicnih zenska k iscejo princa na belem konju ze dolgo ni vec!!

Tudi jaz ne maram princa na belem konju kao! :((( to je že prazgodovina, ko sem to iskala :)))

Men so tudi motorji strašnoooooooo všeč- ampak samo kot sopotnica, ne pa kot voznik, ker itak nebi obvladala..je pretežek zame :))) Uživam pa v vožnji…jupiiii :))

lp-Nadine

men pa motorji ravno ne.. zato pa računalniki:)
da ne bi govorila o kakšnem razstavljanju baterij in podobnega..

emmmmmmmm….jaz znam prepleskat stanovanje,zamenjat tapete,natočit olje v avto,zamenjat gumo,očistit vodni kamen v bojlerju……..spečt štrudel…..in tudi princa imam,sicer ni prijahal na belem konju ampak…..a to kaj šteje… :)))))))

Uh, jaz sem tudi taka, samo ne ko gre za motorje in šraufanje … Šport imam pa rada, to pa res. Včasih sem igrala košarko, tako da je to še zdaj moj najljubši šport. Poleg tega imam rada nogomet. Nič me ne spravi ob živce bolj, kot če mi kaka prijateljica pravi: ma, brez veze, dolgčas – dve ure gledaš, potem pa samo en gol ali dva ali pa še to ne … Takrat bi kar iz kože skočila – kako ne more videt, da bistvo sploh ni v golih. Vsaj mene veliko bolj navduši hitra igra, pa duhovite podaje, adrenalin … Pa tudi rokomet še kar rada gledam, malce grob se mi zdi, ampak na to zlahka pozabim, ko uživam v duhovitosti, ki jo morajo pokazati rokometaši, da sploh pridejo do priložnosti za met na gol. Včasih mi je prav hudo, ker se gibljem v krogih, v katerih šport ni prav visoko na seznamu zanimanj (večina prijateljev, mož in jaz smo umetniki, ti pa že pregovorno ne dajo kaj prida na šport). No, priznati moram, da me mož še pride v drugem polčasu košarke držat za ročico, če je potrebno, tudi kak nogomet pogleda, ampak pri atletiki pa čisto odpove – prav da je brez veze. Kako
more?
Kar zadeva praktično športno udejstvovanje, pa skoraj vsak dan tečem po Mostecu, to imam tako za ventile praznit.
Lahko se tudi pohvalim, da sva z računalnikom velika prijatelja in da mi ni treba za vsako malenkost klicati kakega moškega “guruja”, ampak da me prijatelji sem ter tja pokličejo za nasvet.
Toliko o mojih “moških plateh” – česa drugega se ne morem spomnit … Zadovoljen?

Zanimajo me moške in ženske stvari, je pa res, da sem popolnoma negospodinjski tip, stara čez trideset, otrok nimam, pa si jih zdaj tudi ne želim. Z mojim princem se vsedeva na motorček ali v avto, pa dogodivščinam naproti. Obožujeva morje, križarjenje, hribolazenje…
Rada sama prečekiram svoj avto, opravim manjša domača popravila, večino stvari delava skupaj, tudi zoprnih gospodinjskih.

Imam svoje orodje (skrito, ker mi ga drugače raznosijo in ga ne najdem, ko ga rabim) za kakšna manjša popravila v hiši, zato da nisem odvisna od moža ali sina. Avto pa mi urejata onadva, saj jima v končni fazi jaz tudi vsak dan skuham in zlikam, pa tudi sin ga veliko vozi.

Drugače pa že od otroštva obožujem vožnjo z motorjem. Največkrat kot sopotnica, ker rada uživava oba, včasih pa si vzamem tudi kak trenutek solo užitkov z najinim konjičkom.

Ha! Jest sem pa sama kotliček od skreta popravila, tralala….

Tudi jaz se podpisujem.
Motorji so zakon, avtomobila sicer ne znam popravljati, vendar pregledati ali ima dovolj olja in zamenjati kakšno žarnico, pa menjati gumo in te malenkosti pa obvladam – že preverjeno.
Rada gledam in redno spremljam Formulo 1 in všeč mi je košarka, ker je tako eksplozivna, da imaš občutek, da igralci letijo po zraku.
No pa še malo ženskega – mož pravi da dobro kuham, pa seveda še kaj drugega, a to ni za v javnost. Kajne? (Sorry, malce heca pa tudi lahko dodam.)

Lp.

Jurka

Še ena, ki se podpisuje.
Adrenalinski in ekstremni športi so zakon. Avta sicer še ne šraufam (ga nimam), zato pa kolo kar naprej popravljam. Žajfaste nadaljevanke – fuj.
Princ na belem konju – ga nočem.
V roke primem kladivo, kramp sekiro, izvijače…in te stavri tudi uporabljam.
Najbolj pomembna stavr na svetu niso ličila in dolgi nohti (to drugo je sploh ne primerno za kakršno koli delo).

Vseeno pa rada pogledam za dobrimi fanti, ki znajo ceniti ženske. Športniki imajo dobre postave (da ne bo pomote: s športom se ukvarjam zaradi užitka in ne zaradi fantov).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close