Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jan Plestenjak

Jan Plestenjak

Zanima me, če je res da si je lepi Jan spet našel punco. Mislim, da ji je ime Tanja

Ja, ona že pravi da je tako – bivša tekmovalka za mis. Že nekaj mesecev se tudi javno hvali s tem, le da je on vse skupaj zanikal. Čudno da ju tudi skupaj ni nikjer videti. :0

In kakšn se vam on zdi?

Kakšen se mi zdi ?

Bom zadržala svoje mnenje zase – so stvari, ki so mi všeč in druge, ki mi niso – kaj in kako in zakaj pa…….

Ne želim, da bi se o meni razpravljalo tule, brez možnosti, da bi se “branila” in zato tudi ohranjam svoje mnenje ponižno tiho…..
……če že, bi ga napisala kje na kaki njegovi osebni strani, da bi imel možnost prebrati in si misliti svoje, tule pa samo tole: lepo, če mu uspeva, kar si želi in kar rad počne in za povrh še dobro živi od tega.

Mu zavidam :))

Men se zdi pa fulll cute.Še posebi njegovi modri učki:)

jan je fejst!

lahko bi si že enkrat populil tisto obrv,da bi končno nastali dve.Pa tud pevski poklic bi lahko zamenjal.Že pred leti so se na radiu norca delal in iskal predloge za njegovo drugo službo… 😛

Vsak ima pravico povedati svoje mnenje. Moje je tako: joj, mi gre na zivce. Se posebno poleti, ko hodi po Portorozu in misli, da je on oh in sploh, drugi pa so vsi navadni izmecki.

Tako kot je pel že Ali En:
Jan Plestenjak pravi je bedak…

ni mi všeč niti malo.So še drugi bolj lušni fantje pa sploh niso tolk popularni.

..no, ja…če ne bi imel vplivne mame, ne bi bil to kar je!
Itak so pa njegove “ženske” samo za farbanje folka….

mogoče je pa faggy, hehe…

Zakaj imam jest pri njemu vedno občutek, da mim poje ? Da se mora vsake pesmi naučit ( !)…da ni sposoben kar odbrenkat katere tako..mimogrede..ne vem…morda pa nimam prav ??

NO PUNCE, Jan je ok, preprost, pesem ti “odbrenka” tudi na klavir, ki ga ima v svoji hiši, pa na kitaro, hkrati ti zapoje in te nežno poljubi…..

ena se strinjam s tabo:)

Meni je Jan res luškan in ni res, da samo brenka. Mislim, da je dobival na tekmovanjih prva mesta (še v glasbeni šoli).

Je pa seveda tudi res, da je uspel zaradi mame. Ona jih je par poklicala in je steklo. Drugače pa bi se moral boriti tako kot drugi – raznih Talentih in se poniževati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close