fantje povejte KAKO SE TEJ TSVARI STREŽE
….ker nimam pojma.
Ok, za kaj gre? Prodajam svoj avtomobilček, ker sem nabavila drugega, novejšega, lepšega…:)))
Pred tednom dni sem dala oglas na avtonet, pa me še nihče ni poklical (???). Priznam, šele danes sem si uredila slikico, vendar je nisem uspela dodati. Upam le, da mi bodo pomagali v info službi, saj sem potem v obupu poslala kar tja mail.
Jutri izide tudi Oglasnik, tudi tja sem dala oglas, vendar imam slab občutek. Na sejem mi ni za hodit, ker sem ženska, pa imam kar sliko pred očmi, da me bodo obstopili sami moški in nekako našli vse živo na avtu, čeprav z njim ni nič narobe (jaz sem ga imela zelo rada). Pa tudi za vozit se mi ni, saj mi bo v četrtek potekla tudi registracija.
kako se torej lotit zadeve? Kaj pa avtohiše?
Aja, gre za manjši – cenejši avto.
No, bodite kavalirji, pa mi pomagajte z nasveti (če ga kdo kupi, pa tudi prav ;)) ) Jaz pa prisežem, da pomagam s kakšnim kuharskim nasvetom, ali pa nasvetom okrog ženske duše, ja pa tudi o štrikanju, kvačkanju, pospravljanju, pa tudi kaka nevtralna se najde, toda o avtomobilih – ne, tu ni moje področje.
Hvala…..takih odgovorov pa RES nisem pričakovala. No za info: Tako star ni (96), pa tudi v avtohišo ga vzamejo, menda prodaj tega modela in letnika ne bi smela biti problematična. Pojutrišnjem grem…ok, sem pač želela kak uporaben nasvet, pa vidim, da se fantje načeloma samo petelinijo, na koncu koncev pa moramo biti ženske celo bolj iznajdljive. Samo naj mi potem kdo še pamet soli o tem, da smo ženske samo za v posteljo in v kuhinjo.
Hvala še enkrat!
hm jao le kako ti naj pa pomagamo a da ga pelemo v nedeljo na sejem pa ti provizijo zaracunamo…sama si napisala starejsi avtomobil zame je starejsti 10let + …………glede petelinjenja res ne vem kaksne tezave mas ti samo glede na to da sm mev kar nekaj avtov….in sem vse prodal se mi ze fucking more neki sanjat…ce pa misls da se bo kr najdu kksn fletkan maladenic ki ti bo za tvoj avtomobilcek ponudil duplo ceno pa lahko kar pozabis ker tega v teh casih ni vec……….zdj gre pa petelincek v sluzbo!!!
Forum je zaprt za komentiranje.