Naše ženske
Fantje kako se obnašajo vaše ženske pred in med menstruacijo in kako reagirate na njihovo vedenje. Moja ženkica je tik pred menstruacijo zelo napeta in ji grem kr na živce tud če jo samo pogledam. Pa jo hočem mal pocrklat, božat, stiskat, pa ji spet ni prov. Tako da tista dva dni kr mal potrpim, oziroma neodreagiram tako kot bi v “normalnih dnevih”. No med menstuacijo samo pa je čist drugačna. Pol bi sam jokala, pa jo narobe pogledam pa sem nesramen pa spet joka. No tretji dan menstruacije smo pa spet na konju in je vse po starem. Kako je pa pri vas?
Sicer sem ženska, pa bi vendarle rada odgovorila, namesto oz. v imenu mojega zlatega moža, ki prav tako kot Zoki z veliko potrpežljivosti in razumevanja prenaša moje pred in med menstr. razpoloženje….
Pred in med menstr. se mi zdi vse brezzveze, full sem grda sama sebi, nisem zadovoljna s postavo, z lasmi, s kožo, nisem zadovoljna ker nimam faksa dokončanga in jasno vsak mesec na novo sklenem, da moram sedaj končno nekaj ukreniti glede tega, jedla bi sladkarije, potem pa slaba vest zaradi kg itd….
Všeč mi je Duletov stavek “To si dobil v paketu” HA HA HA
Lep vikend fantje!
enako pri moji…
10 do 7 dni pred menstro je en dan za popenit, vse je, ni zadovoljna s seboj, s postavo, z lasmi, s kožo, ni zadovoljna zaradi službe, šole, prijateljic, službe, ….
potem je ok, potem se vse ponovi cca. dva dni pred menstro in traja cca. nekje do drugega ali tretjega dne menstre, in potem je še en ruker dan po koncu mensre…
dejstvo je, da so to hormoni in da nimaš kaj pomagat, kot da jo objamem in tolažim, včasih pa jo pustim, da se zjoče, pa je lažje…
kaj čmo…
kot poje Tulio, ženske, ženske,…
O KAKŠANA SREČA, DA JE TUDI DRUGJE TAKO, SEM MISLIL DA DA JE PRI NAS VSKAKE ŠIRI TEDNE KAJ HUDO NAROBE, NO TA ZADNJE JE BILA RES HUDA 45 DNI ŽE NE GOVORI Z MANO, VPRAŠAM PA TUDI RAJE NE KER TAKO NIKOLI NE POVE, APAK TAKI IZBRUHI SE REDNO PONAVLJAJO CCA 4 TEDNE.upam, da bo burja odpihnala njeno tečnobo, že piha!
Forum je zaprt za komentiranje.