Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samske bejbe 35

samske bejbe 35

ojla!
en velik nasmešek in vprašanje – koliko vas je samskih punc tam nekje okoli 35 let in ali ste zadovoljne s svojim “statusom”
in pa – ali se vam sploh ljubi debatirat o tem…
jaz sem 33-letna samka in postajam vedno bolj osamljena in moj status mi je vedno manj všeč …

Moja kolegica je stara 35, brez otrok, ločena, bila je poročena s 6 let mlajšim, pa ga ni imela rada. Ima ful dobro postavo, vsak moški bi jo imel, sam ona ni zadovoljna z vsakim, imela bi bogatega moškega, ki je po možnoti še znan. Taki jo hočejo pa sam a seks, pa si niti ne pride gor. Pol se pa joka vsak dan. Ampak dela očitno napako.

neki je narobe s tabo.. Kaj, pa moraš sama ugotovit.

phoebe, s smejko pa res ni nič narobe, ker je samska! a s tistimi ženskami, ki so z moškimi, ki jih na primer trpinčijo ali pa jih sploh nimajo rade, pa ni nič narobe?! ene so pa v zvezi itak samo zaradi materialnih razlogov…

smejka, jaz te razumem, ampak nisem samska, tako da niti ne morem debatirat o tem. srečno!

Kmalu bom 36 in sem (spet) samska. Nikoli poročena, nimam otrok, za sabo imam nekaj bolj in nekaj manj resnih zvez. Skrbi me edino to, da sem zadovoljna s svojim statusom. Pa resno sem se vprašala, kje tičijo meni podobne. Pa ne, da nas je sram? In česa?

Jaz sem poročena 35 letnica. Včasih sem obsojala ženske, ki se niso poročile in so brez otrok. Zdaj pa ko imam štalo v zakonu in kopico otrok, ti prav zavidam. Delaj tako kot ti reče srce, ne pa tako, kot jih nas večina dela in sledimo črednemu nagonu. Bodi to kar si!

jena

Jaz sem pri 40-tih srečno samska!! Niti pomislim ne na nov zakon, saj mi je pred leti skoraj uničil življenje. Imam pa krasno hčerko staro 17 let. Ona je moj sonček. Imam se lepo kot še nikoli.

No, jaz te bom v vsakem primeru potolažila!!!!!!!!!S tabo je vse O.K. Sama sem sicer vezana 30-letnica, moja sestra pa samska 42-letnica pa uživa kot malokdo. Sej je o.k., da si vezan, pa družina, pa vse to, a samski stan ima tudi veliko prednosti. Mogoče sama to včasih pogrešam. Vse ima dobre in slabe strani.

No, marsikatera 35-letnica se ima fajn, tudi če je samska, ampak smejki to ni všeč, v tem je bistvo.
Imam prijateljico istih let, ki je tudi samska, pa ji čisto nič ne manjka – je luštna, pametna, nekomplicirana, simpatična, z vsakim se razume… Njen zadnji tip je bil (menda) narkoman in ko je posumila to, ga je takoj skenslala. Da tako slabo ji pa še ne gre. Skratka, ne tipa za vsako ceno, ker se se ob njem ne boš počutila nič boljše kot zdaj, prej slabše. Sicer pa – na kakšen fitnes, kjer imajo fejst tipe, pa kakšnega fejst vaditelja, po fitnesu na kakšen kofetek, itd (eden od predlogov). Kaj pa kakšen simpatičen sodelavec?

Jz mam tudi dve taki prijateljici – ena 33, ena 29, obe se imata prav fino, žurata, dost si privošta. Vmes imata tudi kake potencialne kandidate za partnerja. Samo s tem, da si ena že želi družine (33 let), ona druga pa sploh ne. Sama sem poročena. Vendar tudi mislim, da ima vsaka stvar svojo dobro in slabo stran. Uživaj samsko življenje. Noben te ne gnjavi, kaj bo za kosilo, večerjo? Ne loviš noro časa, da bi lahko kaj storila zase.

Ljudje smo že tako narejeni, da nam nikoli ni čisto všeč tisto, kar imamo. Bistvo je, da znamo ceniti lepe trenutke v življenju, pa če smo vezani ali samski.
Samski človek je lahko manj osamljen kot nesrečen poročen.

Še dobro da je toliko, uporabnih, samskih žensk. Pusti status, ta je že v redu. Naredi nekaj proti osamljenosti!!! Igraj se z moškimi.

ali obstaja klub samskih žensk. Sem v postopku, da postanem samska in si na novo organiziram življenje. Vse moje prijateljice so poročene ali nesamske.

Jaz sem stara 23, pa se tudi še samska. Doma so se vedno zgražali nad ženskami, ki so stare trideset, samske in še nimajo otrok, kot da bi bile zarad tega manj vredne. Meni se pa zdi, da če imaš moškega, se hitreje postaraš. No ja, odvisno, kak je moški.

Pozdravljeni!

Mislim, da je vseeno lepše če zvečer prideš domov in te nekdo čaka.

Kaj pa čez leta, ko prideš zjutraj domov in te nekdo čaka?

mislim, da je prav , da se vsak odloči živeti kot mu paše , eni pač samski, drugi poročeni, vsemu se navadiš

imam kolege , ki so poročeni pa nočejo otrok, pa kaj , jih čisto razumem, lepo živijo in nič jim ne manjka

imam pa kolegice, ki so samske in imajo otroka na svojo željo, pa si ne želijo moža

zakaj bi se morali vsi vkaljupljati v klasičen zakonski jarem
, pa če si potem srečen ali ne, pač zato ker duržba tako pričakuje in zato ker si pri 30 že star itd….

Vse moje prijateljice 30,1,3,4 so samske in so načeloma zadovoljne. Če so one tako srečne, sem tudi jaz za njih.

Zmotite jih ve nesrečno poročene z izjavami. kdaj se boš pa poročila in imela otroke in z bla,bla teženjem!
Potem se nekako zamislijo in jih moram prepričevat, da je vsak srečen na svoj način in da se ti ni treba poročit, da boš srečna…

Sem pa poročena in imam otroka in sem srečna. In me samskost mojih prijateljic ne moti (še fajn je, ko svoje materinske čute izživljajo na našem otroku in ga vodijo v ZOO, kino, sankanje…).

Edino res upravičeno dilemo imajo z materinstvom: imeti otroka sama ali …

Jaz sem bila srečno samska, ker sem se držala pravila, da je bolje biti “dobro” samski kot “slabo” v dvoje. Skratka, da mi mora biti z moškim bolje, kot če sem sama. In potem se je našel moški, ki izpolnjuje ta “kriterij”. Če pa bi lepega dne ugotovila, da ni več tako, bi jo pobrisala, kot bi me nesle noge. Ne sekiraj se …

31 let, samska, kariera v vsponu
Zanima me pa to ali se samske pocutite vcasih izgubljene, tisoc vprasanj in malo odgovorov…..
Vcasih se mi zdi da ce bi imela familjo nebi imela toliko casa sama zase in si nebi postavljala toliko vprasanj?
Jaz mislim da porocene mamice enostavno nimajo casa za vprasanja?
Kaj mislite?
Imaste ve vse odgovore?

He, he he, upam da me ne daste ne grmado, ko se oglašam v “ženskem svetišču” ;-))

Zakon – po mojem mnenju je z njim za večino ljudi podobno kot s kurami in kurnikom: tiste ki so zunaj, bi rade noter, tiste ki so notri, bi rade ven…

Samska ali ne-samska, carpe diem, pa bo vse samo od sebe steklo…

lp,
mačkon

PS: Se pa zadnje čase precej samskih žensk (predvsem uspešnih) odloča za poročene ljubimce. Pravijo da je tako manj komplikacij (jaz se do tega ne želim opredeliti).

jaz pa bi bila malo samska….ampak samo malo…….da se spočijem……:)))))

Mislim, da doker je ženska mlada, dobrega videza in prijetnega obnašanja, je njena cena še kar visoka. Ko pa se cifra obrne čez 40, mladostni videz začne usihati, moškega povpraševanja ni več toliko, pri karieri se morda začne srečevati z mlajšimi in uspešnejšimi tkemicami,….. in tako je tudi v privat lajfu.

Jaz sem bila samska (sicer pred 30. letom), sama sem živela in nikoli več ne bi zamenjala. 🙂 Meni je ful všeč, ko se lahko kadar hočem stisnem k mojemu možičku, ki me vedno potolaži, kadar sem žalostna, včasih me okrega, če naredim kaj nepremišljenega in sem mu za to hvaležna, včasih se skregava, ker je eden ali drug siten, včasih, ko me v službi kaj žre, me potrpežljivo posluša, vzpodbuja me pri študiju ob delu, pusti mi svobodo in me ne ovira pri pohajkovanjih s prijateljicami po kofetkih, šopingih, ful uživam, ko greva ob vikendih na izlete – najbolj luštno je, kdar greva čisto sama in najin kuža. Komaj čakava, da bova imela še otročka, da se bomo skupaj stiskali, smejali in mogoče tudi kdaj jokali. Ne vem, no, v možu imam prijatelja, zaupnika, ljubezen in sem zato srečna. Želim nama samo veliko zdravja, čim prej eno malo štruco, kužija že imava in to je to.

To je bilo moje razmišljanje.

Taja pravi: “Mislim, da doker je ženska mlada, dobrega videza in prijetnega obnašanja, je njena cena še kar visoka…”

Cena?!!

Leta nimajo veze. Moški se vedno smo in se vedno bomo zanimali za nasprotni spol neglede na leta.Priznam, da me privlačijo tako mlajše kot tudi starejše ženske samo da izžarevajo tisto kar me privlači.Kar pogosti so primeri ko starejša ženska dosti bolj privlačno deluje kot dekle okoli 20 let.Prepričan sem, da prava ljubezen z leti ni omejena!

mazza:Kolko časa pa bi rabila, da se spočiješ?
L.P.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close