Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kosmat moški….

kosmat moški….

Na moškem čveku je tema o moški poraščenosti. Ker pa fantje pravijo, da tja ne spadamo…bi tukaj eno rekle o tem ?

Meni so ful všeč dedci, ki so po prsih poraščeni….jest pravim , da mora moški imeti vsaj sedem kocin…da je dedec, hehe…

…..lepo kosmat po prsih…..pa tri dni stare , črne kocine po obrazu….hm…tak je men všeč:))))))))

Jaz včasih dlak nisem mogla prenesti – in sem dobila kazen. ljubezen mojega življenja je obilno poraščen moški 🙂 Je trajalo kar nekaj let, preden sem se navadila, zdaj je pa OK, ker pač spada k moškemu, s katerim se imava lepo …

Neeee, jst ne morem, da je kosmat po hrbtu in riti kot kaka opica, pa po prsih, da mu cel šop gleda izpod srajce, po možnosti čez še kaka debela, zlata ketna.. Ni po mojem okusu

Meni je to všeč…imela sem jih kar nekaj, ki so bili brez dlak po prsih. Pa mi je neki manjkalo :))) Moj ima dlake tud po hrbtu a te mu pomagam depilirati.

Definitivno mi je bolj všeč (pa tud bolj sexy) poraščen moški.
Bolj macho deluje.

Bljek! Še hvala bogu, da moj ni poraščen.To je samo moje mnenje. Hja, kaj čmo . Tud taki obsajajo eni bolj eni pa nič poraščeni. Pa ne me kregat!Lp

Kosmate rokice, nogice in prsa- mljask, hrbet fuj.
Pravilna razporeditev je ravno prava – fantek brez dlak pa je zame samo fantek in moški

tud men je tko to vsecccccccccc,moski naj bo moski, ljubavni tepih,mmmmmmmmmmmmmmm, pa tak macho videz , ja brada ene tri dni stara, bom rajs nehala;)!

Punce dlake že že ,kaj pa orodje?

Ja, prav res, kaj pa orodje?!

za vse, ki ne ne marajo poraščenosti: večina moških imajo vedno več dlak, bolj ko so stari. Tudi če prej ni imel nobene dlačice, je skoraj sigurno, da jih bo imel ko bo starejši. Seveda so izjeme, odvisne tudi od genetske zasnove – npr indijanci sploh niso dlakavi.. Torej, če še ne marate dlakavosti, bo bolje da jo začnete imeti rade. 🙂
lp, Urša

Nikoli me ni motila poraščenost na moških(razen če res ni pretirana),
pa tudi moški brez dlak me ne motijo, sploh se mi zdi da dlake pri
lepoti, šarmu,…. nimajo nobene veze.

Moj je po prsih čist lepo normalno poraščen (kar mi je všeč), po hrbtu in pod pazduho pa se redno depilira. In tak mi je všeč…

Brina

Ni mi vsec, ce ima tip spodaj kot nekaksen pragozd! Pac nekateri res ne pomislijo na to in si dlake tam nikoli ne skrajsajo niti malo. Problem je v tem, da ce je moski ful porascen spodaj, dobi ful hitro mocen vonj.. tudi ce se redno umiva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close