Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek The Body Shop kozmetika

The Body Shop kozmetika

V vsesplošni poplavi raznovrstne “bio” kozmetike prosim tiste, ki imajo izkušnje z izdelki The Body Shop-a, naj jih malo podelijo tu gor; Zanima me predvsem linija za suho kožo (body butter – maslo za telo, geli za tuširanje, pa šamponi za suhe in poškodovane lase, …)

Alias

Jaz sem oboževalka Body Shopa!
Body Buttri so super, sploh ce ga mazes na malo mokro kozo. Sestavine so super, eni vsebujejo celo shea maslo, ki je meni osebno nekaj najboljsega za na kozo!
Uporabljam se razna mila in balzame za usta.
Šamponov si pa se nisem nikoli kupila, tako da ti ne vem povedat.
Body Butter moras obvezno kupit, ker je ful fajn!!!!!!!!
Skoda, da pri nas ni Body Shopa. Kje pa ti kupujes?
lp
Pika

P.S. Je pa fajn tudi Body Butter od Freemana, le da ne vsebuje Shea masla!

Oj, Pika!

Jaz, če je le mogoče, kupujem v Angliji ali pa na Irskem, saj so tam vse stvari več kot dva evra ceneje, kot pa npr. v Avstriji in Italiji. Maslo za telo uporabljam, najraje pa borovničevega in kokosovega. Obožujem pa jagodni Body Scrub (peeling za telo) in gel za tuškat. Zelo super zadeva za ravnanje las pa je njihov Going Straight balzam.

Oj!

Ful dobr, da imas moznost v Angliji kupovat!
Jaz sem bolj na Avstrijo obsojena….
Kaksna pa je tale zadeva za ravnanje?
Jaz imam ravne lase, pa si jih kljub temu ravnam, da lepse padejo in imajo lep lesk. A bi blo to tud zame?
Drugac pa tolk dišijo vse te stvari…..
Jaz vsake tolk malo prečekiram njihov page, da se malo potolažim!

kje pa je ta trgovina v Ljubljani, če je sploh?
lp Neja

Going Straight za ravnanje je super. Tudi sama imam ravne, a občasno zelo naelektrene lase in štrljivost lepo ukrotim s tem balzamom. Nanašaš ga pa lahko na suhe ali ravno oprane lase. Ne obteži las, jih ne lepi, pa tudi ne smrdi, kot marsikateri drugi tovrstni proizvodi. Stane pa 7.50 EUR v Angliji, ter 9.70 EUR v Avstriji….No, saj nimam tako pogosto možnost dobiti stvari iz Anglije; ponavadi gre dragi 2x na leto gor in mi prinese stvari “po spisku”….

Alias

Trgovine v Sloveniji še ni, ker je za pridobitev franšizinga potrebno zagotoviti dobro lokacijo (prostor moraš kupiti sam, ga ne sofinancirajo), veliko vsoto denarja kot garancijo (cca 100.000 EUR), pa še zaloge je treba kupiti vnaprej. Vprašanje pa tudi, kakšne bi bile potem prodajne cene pri nas – verjetno bi bilo predrago. Sem se namreč že sama zanimala za franšizing pred nekaj leti, zato vem. Najbližje trgovine so v Trstu, pa na Dunaju, ….

Alias

V LJubljani ni sploh Body Shopa, Neja!
V Avstriji in Italiji, drugač pa povsod po svetu, pa ponekod na večjih letališčih imajo tudi trgovine, tako da če kaj potuješ, bodi malo pozorna.

Jaz si ful želim, da bi bil v Lj!
Saj mi je Lush tudi fajn, samo ne tolk.

Alias hvala za info!
Naslednjič kupim tale “ravnalec”. Ceneje je pa kar dosti, a ne? Vec kot 20 %.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close