ljubi, a ni nc ljubosumen?!
Moski, povejte mi, je res mogoce ljubiti in ob tem niste prav nic ljubosumni, pa ceprav je vasa zenska “krasotica”, enostavno je njegov odgovor “zaupam ti in zato nism ljubousmen.”Jaz pa sm sklepticna in zalostna ker mislim ,da ce ljubis si tudi malo ljubosumen, pa ceprav zaupas. Kaj menite vi.
Vcasih ga nalasc zelim narest ljubosumnega no in priznam ene parkrat je bil pa res, drugac pa to skriva tko dobr al pa res ni.
Pika,
seveda se da, da nisi nič ljubosumen. naprimer jaz nisem, lahko gre kamorhoče, pa še vspodbujamjo naj si kdaj vzeme čas zase in kam gre.
ne morem rečt da nisemljubosumen, ampak ljubosumnost preprosto premagaš z zaupanjem. kajti če ne bi 100% zaupal,potem pomeni, da si nisva iskrena, to pa je tudi ena luknja v začetku krhanja zveze. tega preprosto ne sme biti, vsaj ne sme se začeti zaradi ljubosumja.
jaz nikoli ne pomislim, na kaj takegaa, zato tudi od nje ne pričakujem kaj podobnega, seveda pa se je prej potrebno o vsem pogovoriti. In jasno tudi nato pokazati, kdo ti kaj pomeni.
ljubosumje, to pa je na žalost slaba stran, pa čeprav ga je malo, ker se zna zelo hitro stopnjevati.
primož
ti A pa očitno ne zmoreš sprejemat različnih mnenj, kaj?
no kar se ljubosumja tiče, jaz pr seb vidim, da ga včasih prav rabim (svašta, ne?) za neko čudno “dinamiko” (no ne vem če je lih pravi izraz, pa recimo)
pa ne preveč. seveda. v mejah normale (za mene seveda)
sicer pa dragemu zaupam – zase me bolj skrbi…
Forum je zaprt za komentiranje.