Povejte, vas moti
Spoznala sem čudovitega moškega. Miselno se ujemava, dopolnjujeva itd…ima vse lastnosti, ki sem jih iskala pri moškem. Vse. Ampak nima višine. Od mene je manjši ene 5 cm. Ne moti me zelo ampak malo. Prav tako je on bolj vitke postave, jaz pa bolj okrogle. Po postavah nekako ne spadava skupaj. Vse ostalo je pa o.k.
prosim vas, povejte, vas bi to motilo, vas moti in kako gledate na to…
Hvala
Nadine,pa sej si ti tok mejčkena,to pa res ne razumem,edin če bi bil manjši od tebe še,pol edin je kriza.No ja,vsak ma eno predstavo,k mu je zlo pomembna pri človeku.Men je bolj,da je simpatičen,duhovit,pa da ma kakšne cilje v življenju,da ni kakšen depresivc in tko.Moj je 174 velik,jst pa 170,k mam pete je pol manjši včasih,pa mogoče malo njega mot,mene pa čist nč.
Vazno je, da je dober.
Jaz sem se manjsa kot Nadine (155 cm) , suhcana in drobna, moj pa je sportnik nad 180.
Pa kaj.
Pri enih nasih prijateljih pa je zena večja od moza za 5 cm, pa sta kljub temu ze ene 30 let poročena.
Punce, važno se je met rad.
Je pa res, da si jaz ne znam predstavljat, kako je ce je tip manjsi. Skor ni sanse pri meni.
Povsem razumem tvoje dileme. Jaz imam 180 cm in sem vedno imela težave pri velikosti partnerjev. Me je res precej motilo, če je bil kdo manjši od mene in sem že našla razlog, da nisva za skupaj. Sploh takrat, ko sem bila še mlajša in sem pač iskala resnega partnerja. Pa sem si pred desetimi leti le našla večjega fanta in sedaj sem srečna. Tudi zato, ker nimam kompleksov, ko je prilika za visoke pete.
Drugače pa mislim, da moraš o tem razčistit sama pri sebi. Če te to preveč moti, boš vedno imela težave in se boš počutila nelagodno. Tako je bilo pri meni, ti pa se odloči.
Lep pozdrav!
Pa naj še jaz pristavim piskrček. Moj dragi je manjši od mene ene 3 cm…in me nikoli ni in me ne bo motilo. Poročena sva že več kot 10 let in ga ne zamenjam za nobenega.
Ko sva se spoznala , sva bila najprej zelo dobra prijatelja…ujela sva se na vseh področjih…in ljubezen je bila neizogibna. Nikoli nisem razmišljala, da je manjši od mene,ker je on zame eden in edini.
Ko spoznaš nekoga, pri katerem ti srce poskoči vsakič ko ga zagledaš…ko ponoči ne moreš spat ,ker misliš nanj.., ko veš da je on tisto pravo…..in potem bi vse to pustila in zavrgla zaradi treh centimetrov????
lp
Ravno zaradi vsega kar ste napisale, sem imela(in včasih še zaskeli) polno predsodkov glede moje višine. Kompleksi, žalost, tudi jok. Visoka sem namreč 183cm. Sovražim jih, pa ne pomaga!
Moj je tudi 3cm manjši od mene, pa me načeloma ne moti, ker ima ostale lastnosti takšne, da to res ni problem. Bi pa nekako ne mogla biti z nekom ki je očitno manjši. Saj pravim…včasih, ko obujem malo petk, se potem kar malo neumno počutim, toda potem si kar takoj rečem, da sem smešna. Ker če primerjam to, da ima mogoče nekaj cm manj s tem, da bi pil, bil surov, izkoriščal…ha, ha, potem ga nikakor ne menjam. Sicer pa sčasoma tega niti ne opaziš.
Vprašajte se, če se ljubezen meri s centimetri.
Tudi jaz sem kakih 6 cm večja od mojega dragega, pa sva skupaj srečna že več kot desetletje … Daj, ne ubadaj se s takimi neumnostmi, se bo v življenju treba mučiti z veliko pomembnejšimi stvarmi. Uživajta! Sploh pa: kako bi se ti počutila, če bi imel tvoj dragi takšne pomisleke? Najbrž bi si mislila, da z njim ni vse v redu …
Misa po pravici povedano sem tudi jaz imela isti problem kot ti. mene so cm kar precej motili, pa ne zato ker bi kdo kaj rekel ampak ker sem se jaz počutila kot neka mati zraven njega oz ko je bil zraven mene, se mi je zdelo kot da mam otroka in ne fanta. ob njem se sploh nisem počutila varna, čeprav vem da me je imel zelo rad. ene 4 mesece sem vztrajala z njim pol sva pa šla narazen.
Joj, hvala vam, drage moje.
Imam še majhne pomisleke, ampak mislim, da ga bom čisto zares sprejela. Njega ne moti, zakaj bi mene.
Velika sem 179, on 175. Tolaži me, me razume, lahko se pogovarjam z njim…tega z svojim bivšim, ki je bil lep kot marela, postaven, višji od mene (185) nisem mogla.
Malo sem se bala odziva drugih in se še bojim. Ampak upam, da bo.
Meni so zelo visoki moški neprivlačni, zdijo se mi štorasti in ker sem malo bolj majhna, se zraven počutim kot ob big daddyju, kar je prav neerotično. To sem napisala v odgovor tisti, ki je trdila, da se ženske sprenevedamo, v resnici so nam pa všeč visoki… Ni res.
Drugače pa bolj cenim pri moških druge lastnosti. Višina je bolj irelevantna.
Forum je zaprt za komentiranje.