Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žensko dvorjenje

Žensko dvorjenje

Zanima me kolikokrat v življenju se vam je zgodilo in na kakšen način, da je ženska, ki ste ji všeč naredila prvi korak. Tu ne štejejo nasmehi in podobno, ampak konkretna dejanja kot je neposredno da vam je to povedala, ali poslala pismo, pustila sporočilo na mizi v službi in podobno. Ampak pošteno, ne pisati fantazijskih spisov o tem, da se vam to dogaja nekajkrat na teden, ker ne bom verjel.

Namreč meni se je to zgodilo tako malokrat v 36 letih, da sumim da je tu nekaj narobe in je statistično zanemarljivo. Razumem da ne izgledam kot Brad Pit, ampak saj se tudi tu okrog sprehaja veliko žensk, ki ne izgledajo ravno kot Nicole Kidman.

Očitno je res dejstvo, da 80% žensk hrepeni po krogu 20% moških.

Meni nikoli in to kar praviš bo kar držalo.

Meni se žal še ni zgodlo.Zgleda da ti procenti res držijo.

Če je prav, bom kar namesto mojega odgovorila. Najmanj enkrat. Je pa res, da je on tudi pokazal nek interes zame, tako da me ni bilo toliko strah da me zavrne. Nekako sem čutila, če ga ne zgrabim zdaj, bo prepozno.

Jaz trenutno “dvorim” enemu fantu (pa ne da mu nisem všeč), ampak ga je strah, ker še nima nobenih izkušenj. Ne bom odnehala, ker vem, da mi bo uspelo samo en pameten način moram pogruntati.

Jaz sem se zadeve enkrat konkretno lotila in pogorela na celi črti. Pa še zdaj ne vem, ali mu res sploh nisem bila všeč, ali pa se je enostavno ustrašil.

Vedno sem čakala, da je fant naredil prvi korak. Mogoče me je bilo strah zavrnitve, pa sem raje počakala na njegovo “akcijo” in tiho trpela… Žal

Upala sem si.
Ampak ne pravim, da je bilo enostavno, to je vojna egotov!!
Dolgo je trajalo, preden so se okoliščine obrnile tako, da je izgledalo, kot da je šlo za njegovo odločitev.
Torej, velja izkoristiti pravi trenutek!

Ojla!

Mislim, da podatki kar držijo, samo ženske nekako ne upamo dvorit moškemu, kljub temu da nam je všeč. Vrjetno smo pri tem še vsi malce staromodni, naj bo moški tisti, ki je naredil prvi korak. Ampak osebno se mi zdi to neumno.

Lep pozdrav

Enkrat, pa se to punca od kolega. Zenska mascevalnost.

Drugace pa kot normalna prva akcija s strani zensk? Nikoli.

zanimivo, men se je pa to že parkrat zgodil, pa nisem nisem brad pitt, oz. se nimam za nevem kakšnega lepotca….verjtn naključje al pa se vedno najdem na pravem kraju ob pravem času 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close