Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pedikura

pedikura

Zanima me, kakšne imate izkušnje s pedikuro, baje da potem koža na podplatih še hitreje “raste”, kako je s tem? In katerega pedikerja priporočate v Lj.
lp

Mene tudi zanima katerega pedikerja ali pedikerko oz. kje priporočate. Sem bila lani v padikuri Lassana in sem bila totalno nezadovoljna. Nohte mi je tako grdo nalakirala da me je bilo sram do doma pridt, kožo na peti sem morala pa doma še sama malo popravit.

Sama sem redna gostja pedikure Lassana na Dalmatinovi in sem najbolj zadovoljna prav tukaj. Gospa Marija ima zlate roke…. Ne vem Sasha…kako to da so ti takdo grdo nalakirali..saj so tam prave mojstrice!
Morda nisi dovolj počakala, da se lak posuši?
LP

Lassana na Dalmatinovi. gospa Marija je najboljša. Preizkušeno dobri sta tudi gospa Katica in Romana. Je pa tako, da od šestih najmanj 3 ali4 čakajo za gospo Marijo.

Ja no, jaz sem bila v Lassani v Kliničnem centru spodaj, zraven frizerskega salona. Delala mi je ena mlada gospodična, pa dovolj dolgo sem čakala, da se mi lak posuši ampak je bilo že nalakirano grdo, na izbiro so imeli mogoče 6 barv lakov za nohte in ta ki sem ga izbrala jaz je bil itak že čisto zasušen (sem šele potem opazila ko mi je začela lakirati). Bila sem razočarana, verjamem pa da je gospa Marija uredu in sem imela jaz pač smolo.

jaz hodim v kozmetični salon Lorger na mokrški cesti v Murglah in sem zelo zadovoljna, upedenal vas bo moški in to lepo in natančno!
Jst grem 1x na mesec, moj poklic zahteva noge non stop v supergah, poskakovanje…tko da se mi kože kar nabere..

Če potrebujete pedikerko, ki pride na dom (Lj in okolica), pokličite: 040/305-913, tudi čez vikende. Ima 12 let izkušenj.

mogoče se vam bo zdelo moje vprašanje hecno, ampak vseeno… a zelo boli, če ti pediker odstrani del nohta, ki se vrašča? Imam namreč velike probleme s tem, pa se ne upam obiskat pedikerja.

hvala!

Georgina, na žalost ti jaz ne znam odgovoriti na to vprašanje (čeprav sem se podpisala z nikom Pedikerka 🙂 ), ker sem tole cifro samo posredovala, v kolikor bi pač kakšni od obiskovalk foruma bolj ustrezalo, da dobi pedikerko na dom kot pa da gre sama v kak salon.

Georgina,

v Lassani v Kliničnem centru so mi pomagali pri vraščenem nohtu na palcu (ki je bolel kakih 10 dni, preden sem zbrala pogum in se odpravila po pomoč) in sem bila zelo presenečena, ker poseg ni bil prav nič boleč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close