ALI SE Z VSAKO SPOLNO UJAMETE?
Lepa je, sexi, simpatična…renično mi je všeč. Veselil sem se, ko se je bližala možnost, da seksam z njo. Potem pa…ne dvigne se mi! Za njen orgazem vseeno dobro poskrbim. Meni pride samo, ko vzamem sam situacijo v roke, tudi pri sebi. Probala sva že sedemkrat vendar rezultat je isti. Z ostalimi ženskami, seks ni in ni nikoli bil problem.
Zakaj se to dogaja? Je možno, da se dva spolno ne ujameta?
Hm,…. tako ti povem…. vstrajaj. Enkrat bo ratalo. V to sem prepiričana, ker sem bila v isti situaciji s svojim tipom. Sam je zadevo tolmačil tako, da se me preveč želi in da ga je strah neuspeha oz. da se ne bo dovolj odrezal. Spomnem se, da ni pa ni prišlo do erekcije ( šele 6-tič nama je ratalo ) in moram rečt, da je bil potem sex božanski…. še sedaj je!
Vatrajaj!
Mojemu možu se je sicer dvignil in sva kar dolgo lahko seksala vendar potem glej ga zlomka čedalje mehkejši je in na koncu :~))). Naj povem, da sem ga full privlačila, čist je bil nor name ampak prišlo pa mu ni ene tri mesece, tako da je mogu pol pomagat z rokico :~)) ker mu tudi pri tem moja ni pomagala, da bi se zadovoljil. Sedaj je že tri leta od tega in najin seks je čudovit, vedno mu pride in vedno se dvigne.
Tudi pri tebi bo tako samo pogovarjaj se z njo o tem, ker si lahko napačno razlaga zakaj je tako.
Saj veš kakšne smo ženske- dramatiziramo :~)))
Ne skrbi vse bo ok, samo čas rabiš!
Prov fajn, da je en tole napisal. In tudi odgovori so okey. Trenutno sem sicer samski ampak poznam problem. Moja izkušnja je taka, da moški rabimo čas, še posebno če v ženski vidimo nekaj več. Potem med sexom nenadoma ne gre več samo za sex ampak za nekaj več in ravno tedaj bruka… Povej ji, vzemta si čas. Če pa ne bo razumela, ne bo sprejela ali pa bo celo kakorkoli negativno odreagirala, potem pa ni prava (čim hitreje na čevelj…).
Forum je zaprt za komentiranje.