Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koroške dečwe – kejko nas je

koroške dečwe – kejko nas je

Sem gledala par postov nižje in ugotovila, da nas je kar nekaj; zdajšnjih, bivših…

Kaj, ko bi se še enkrat preštele in se mogoče še zmenile za kak kofetek kdaj kje?

Sončen pozdravček!

Evo me. Originalno iz Mežice, zaradi skupnega gospodinjstva preseljena v Dravograd. Drugač pa že 7 – 8 let v Ljubljani. Trenutno sem v Šiški.

evo, še ena,….. iz Raven na Koroškem,… že 7 let v Ljubljani (kam vse nas ljubezen ne zapelje), zadnje leto pa sem Domžalčanka.. in je luštno!!

sicer pa sem bolj dejavna na forumu Poroka…………:)))))))))

pozdravček!!

Še ena, od rojstva iz okolice Slovenj Gradca in upam, da bom ostala kar tule :))

Po rodu Dravograjčanka, ampak že pol življenja Bežigrajčanka.
Punce, ali hodite na srečanje Korošcev vsak prvi četrtek v mesecu? Pa naslednjo soboto je Koroški ples v Slonu. Le brž po karte.

Ojla

Original iz Slovenj Gradca, sedaj pa prbiližno 10 let vLJ – Bežigrad.
No, mene je pa bolj služba zapeljala….kot ljubezen:)

Klub Korošcev poznam, sem tudi članica, pa grem bolj redko tja…so večinoma vsi starejši od mene. Na ples pa tudi ne grem, je preveč nobel.

Mogoče pa bi res organizirale kakšen kofe?

LP

Rojena v Slovenj Gradcu, živim pa že skozi v Šmartnem. In ne grem od tu. Mi je preveč všeč. Pa tudi poročila sem se sam petsto metrov vstran, tak da bom kar tu ostala.

lp nija

Dravograjčanka, živim pa že skoraj 10 let v Slov. Bistrici!

Rojena v Slovenj Gradcu , poročena v Šmartnu ( že 18 let)

ne grem od tod…

Prav zanimivo, tri Šmarčanke smo tule in se verjetno kdaj pa kdaj tudi srečamo, pa tega ne vemo :))

Barca !

In ti si mi poslala navodila za aparat za peko kruha …??

Če si ista Barca bi mi jih pa ja lahko prinesla..

Punce, malo stran sem, kakih 27km proti Celju, torej nisem Korošica. Mislinjski klanec je menda meja, ne? Sem pa delala tudi v Sl. Gradcu.

Sami fajn ljudje….res!

Fajn je vedet, da nas je kar nekaj. Jaz iz Raven na Koroškem. Bom kr tu ostala, me niti ljubezen niti delo ne potegneta kam drugam.

Se beremo! Jaz sicer bolj spremljam forum straši staršem, samo čez ženski čvek ga pa tudi ni a ne?!

Fajn se mejte!

Majda

Tanaja, ja!
(Si že kaj poskušala in kako je uspelo?)

Če bi vedela, bi ti jih res lahko prinesla in bi lahko kaj stestirale ob kofetku :))

še tule ena..iz Dolenjske primožena v Slovenj Gradec…men je tule tako všeč!!!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Matr sm čakal gda se bo še kira korošica z veleja oglasva!!!! Sej lepo pa prav da se mate za korošice sam prej se pa zemljepisa in zgodovine naučte.

Pa lep pozdrav izpod Pece:))

Upam da je še što na koroškem!!!!

Js sem iz Dravograda. Čeprav turam po Slovenija- šola, fax… Me veseli, da se najdemo na spletu. Torej na Koroščice ( kkr koli). Mejte in pište še kaj sem gor na forume.

Še ena, ki je rojena v SG doma pa iz črne. Sm prav veseva, da so korošice tud na tem forumu

Kralj Matjaž!

Če si mislil men, potem ti moram žal sporočiti, da ZEEEELLLOOOO SLABO VIDIŠ. če bi pozorno prebral, bi videl, da sem napisala – “torej nisem Korošica” in zdaj dodajam, da me moti, če kdo tako označi Šalečane.
O Koroščih pa vse naj, naj po mojih izkušnjah, razen ene same samcate osebe, toda izjeme so povsod….

Nauk tele basni – Preden zakipite, preberite!

TamaraMr tole ni letelo na tebe, oprosti da sva se narobe razumela.
Koroška se konča na kovtrovem mojstu pa pr Dulerju, to je pa za vone slovengraške riti:))

Ti si pa prav zoprn Kralj Matjaž.

Samo brez pričkarije, lepo prosim!!

Čeprav je Slovenj Gradec upravno središče Koroške, vem, da nas pravi Korošci nočeje medse, ker se Koroška konča že prej (pa četudi je tabla “Koroška” že pred Hudo luknjo)…Štajerska je meni Maribor in tisti konci, daleč proč smo od Savinje in Šaleka….konec koncev smo očitno na “nikogaršnji zemlji”.

Pa vseeno, sama se počutim Korošica (pa ne ravno tista iz vicev :)) ) in tako se bom počutila vedno in kot taka se bom predstavljala.

Pa sončen pozdrav!

Hoj, še ena iz Prevalj!

Hja, en kofetek bo treba spit, pa kakšno rečt. A lahk pridem, čeprav sem le nekje blizu Koroške?

Ja če nas je pa že tejk što gr s Koroške, pol se pa spodobi, da se vsej što mavo po našo popravhamo.

Ženske, kejk ste pa kej stare? Js jih mam 26. Pa vi? Ej, jte na en forum crnica.org tam je kr neki korošcev, ko se mavo pravhamo. Je sicer še čist frišn, čakamo, da oživi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close