Ja ja ja,… spet smo pri riti
Malce sem pregledala forum in zasledila tudi to temo o analnem sexu, kjer je večina punc to že probala.
Saj vem, da bo to eno neumno vprašanje…. jaz bi full rada probala s svojim tipom,…. kateri mi je to tudi sam predlagal in ima tudi veliko željo. Ampak, … kako poskrbiš za higieno??? Kaj pred tem odnosom naredit? Jaz sem nekje brala, da lahko v lekarni kupiš kot neki klistir, katerega si lahko narediš sama oz. povejte mi, kako si očitite črevo oz. kako se pripravite na to. Jaz imam felling, da mora full smrdeti…
Umiješ se pred in po… če s partnerjem še nista dolgo skupaj, verjamem da ti je lahko nerdono.. ampak nič ne skrbi, saj tudi on ve v kaj se spušča. Problem je samo to, da ne smeš biti nesproščena, ker se v tem primeru mišice skrčijo in ni šans da ti uspe – brez bolečin. Meni osebno je analno najbolj všeč kadar sem res močno vzburjena, ker mi je za vse precej vseeno, hočem ga samo čutiti… se opravičujem za izbor besed.. 🙂
O.K., ampak jaz imam tudi podobne pomisleke! Ali ne pride partner v stik s tvojim blatom?? Še posebej, če raziskuje s prsti?? Meni je tudi neugdno ob tej misli. Slišala sem tudi, da blazno hud orgazem doživi moški, če mu partnerka draži prostato s prsti analno. Saj bi mu to privoščila ampak ob misli, da bom “privlekla” ven rjav in smrdeč prst… me mine!
Vse se ob takem vprašanju nasmejite…. No, pa prosim za direkten in konkreten odgovor! Se umiješ… ja valjda, ampak notr se pa ne moreš, ane!
No, če ste izkušene, pomagajte nam, ki še nismo in bi to probali, če bi premagali konkretne zadržke!
ja res je to da lahko smrdi, glavno je da te na veliko potrebo ne tišči , priporočljivo je, da jo oprayviš VSAJ 2 uri pred sexom, tako sigurno ne bo rjavih prsov in smradu!!!!
mene je prvič malo bolelo, pa tudi krvavela sem ampak glavno je, da se sprostiš!!!
Da bo lažje in bolj fajn je potrebno nekaj sline ali pa, da namažeta s kremo!!!
Upam, da sem kaj pomagala in obilo užitkov
Da še jaz povem, kaj sem slišala:) Glede umazanosti in smradu baje ni panike, ker je (ne vem koliko cm) notranjost čista. Je dovolj, če greš en dan prej na veliko potrebo, ker mišice rabijo čas, da se po tem sprostijo. Najbolje je, če se analnega seksa lotite zjutraj, ko je ženska najbolj sproščena. Velja pa veliko predigre (še več, kot pri “normalnem” seksu), pa potrpežljivosti in obilo lubrikanta. Mogoče vam prvič ne bo všeč, drugič bo že sprejemljivo, v ta tretjo pa vam bo noro.
Nama nekako ne rata normalno seksat v rito, se ne morem dovolj sprostiti. Tisto o blatu in smradu pa lahko rečem, da ni res. Če te ne tišči na WC in če imaš normalno prebavo, je zadnji del trakta popolnoma čist. Je pa treba seveda paziti na bakterije, ki so pa seveda povsod prisotne, da ne pridejo v stik z vagino. Torej ne seksat izmenoma v anus in vagino, paziti na prste, ki so bili prej v anusu itd…
Zadeve direktno ne poznam ampak tele s smradom in podobnim so pa res mimo – saj meni se zdi tako. Pa saj ljudje nimamo ves čas cel črevesni trakt poln “svinjarije”. Mislim, zadeva je prazna, po njej se samo pripelje… In če ni ravno tisti čas (in jasno je, da se ne “spraviš” ravno tisti čas), potem je pač to samo prazen, čist kanal…
Forum je zaprt za komentiranje.