Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek menjava zadrge

menjava zadrge

Kje v LJ najbolj ugodno menjajo pokvarjene zadrge na oblačilih?

z.

ne vem, kje konkretno bi to bilo, ker nisem iz ljubljane. mislim pa, da bi to naredili v katerem koli splošnem šiviljstvu oz. krojaštvu. malo pobrskaj po imeniku, sigurno boš kaj našla.

pa še namig: tam, kamor jaz nosim take stvari popravljat, računajo manj, če pokvarjeno zadrgo že prej odtrenaš ven!

nitka…v Dravljah,na Vodnikovi nasproti…….joooooooooooj kaj je že tam……..bemu………yes bouling center…………

jaz nosim take stvari v btc v halo a, v klet, nekje na sredini so, malo pred by amerika, meni se zdijo, kar ugodni.
lp

Pred enim tednom sem jo dala zamenjat na tržnici Koseze v kleti – pralnica. Čakaš 3 dni, plačala sem pa 1500, ker sem hotele kovinsko.

Punce najprej hvala vsem za informacije.
Meni se 1500 zdi dosti, ker gre za zadrge na hlačnicah trenirke in bi me menjava prišla 3000. Ja, saj vem, naj si kupim novo, a kaj, ko mi je ta tako všeč.
Lep dan
z.

Na Trubarjevi krojaška popravila. Roza reklamna tabla v bližini Peka.

So natančni, pa tudi ugodni.

Jaz vsa manjša popravila zaupam čistilnici na Celovški, blizu Slaščičarne Mihelak. Eno poletno obleko, ki mi je zelo ljuba, pa sem jo po nerodnosti strgala, so mi zašili tako, da še do zdaj nisem odkrila, kje je strgano mesto … Podobno je z drugimi stvarmi – rešili so mi že kar nekaj kosov oblačil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close