Jacku
lepo prosim, če prenehaš s pisanjem neumnosti in žaljenjem drugih. Tvoj nivo je pod povprečjem in na žalost je preveč ljudi, ki tvojega načina pisanja ne marajo. Ko sem šel prebirati , sem videl, da resnično niso primerna, zato te lepo prosim, da se ali umiriš z nivojem, ali paumakneš.
Hvala
primož
Jaz sicer nimam nič proti drugačnim mnenjem in proti neposrednosti, ki jo izraža Jack, sem pa mnenja, da je zelo pomembno, kako ta oseba podaja svoje mnenje in na kakšen način je neposredna. Braniš se lahko tudi “kulturno”, brez žaljivk! Res je, da so ga drugi napadli in tudi uporabljali žaljivke in ga označili po svoje. Je pa tudi res, da je sam na istem nivoju, ali pa še nižjem. Se mi zdi, da je njegov NAČIN KOMUNICIRANJA neprimeren in žaljiv, zato se strinjam s Primožem.
Lep pozdrav!
Vsak ki premore kaj v glavi poleg frnikule se zna postaviti na pravi nivo in VE kdaj kdo žali in kdaj se kdo skriva za tole virtualnostjo. Vsepovsod so meje.
In velikokrat so se že trla mnenja, takšnega nivoja in zmerljivk pa še ni bilo. Kot sem že povedala v tisti jari kači. Jack je sprožil reakcijo bruhanja na plano vsega temnega, črnega….
Primožu pozdravčke ;))
A teb se zdi tole primeren način komuniciranja, ko si mu v prvi odgovor napisala to:
“1. Mislim, da provociraš.
2. Si nesramen, žaljiv in vase zagledan.
3. S takim načinom pri nobeni ženski ne boš daleč prišel.
4. Iščeš na napačnem mestu in zgubljaš čas.
5. Vsak si zasluži samo najlepše.
6. Imam občutek, da si že pošteno “nasankal” in zato si razvil pogost način “obrambe”, ki ga razvijete moški kadar ste prizadeti – sovražna nastrojenost in cinizem.
7. Vzemi se v roke, začni razmišljati pozitivno.”
To se teb zdi primeren odgovor kar je on želel slišat? Dej si še enkrat preberi kaj si mu sploh napisala.
Pa kako se lahko Primožev post, s povsem jasno izraženo vsebino sprevrže v medsebojno prerekanje in obkladanje z raznimi imeni?????? Pa kaj nihče ne bere?? Ali pa je to sedaj vsesplošna manija? Očitno, da sploh ni važno kakšna je vsebina otvoritvenega posta – glavno da je nova tema v kateri se lahko tekmuje v obkladanju!
Ja, se mi zdi primeren način komuniciranja. Izrazila sem svoje mnenje na kulturen način, brez žaljivk. Kaj je želel slišat ve samo on – ti pa verjetno da tudi ne. Govorila sem o načinu komuniciranja, ne o različnosti mnenj, kar sem v svojem postu, za tiste, ki niso dovolj pozorni tudi poudarila. Preberi bolj pozorno. In ne glej skozi svoje oči. Nismo vsi v napadalni pozi.
Forum je zaprt za komentiranje.