dolgočasim se
Imam fanta že 5 let. Skoz se nekaj kregava, ne čutim nobenih čustev do njega več, enostavno mi je kot tujec. On me dostikrat zaničuje, a minutko potem se mi stiska in me lubčka. Tako, da sem skozi na eni tehtnici, nikoli ne vem, a bi šla ali naj ostanem. Po eni strani ga imam rada, včasih se krasno razumeva, včasih mi je žal, da sem sploh z njem. Stara sem 24.
Nisem več tako mlada, da bi si lahko še izmišljevala, ampak nimam ‘jajc’, da bi ga zapustila. Bojim se biti sama, vse prijateljice imajo fante. Ne zgledam sicer slabo, a vseeno se bojim, da nikoli ne bi spoznala tiste res prave ljubezni. Ne vem zakaj tako razmišljam…mislim, da dandanes težko najdeš res pošteno dušo. na samem začetku sva se s fantom dobro razumela, potem pa sem se čez čas jaz spreminjala. dobila sem dobro službo, veliko več zaslužila kot on; diplomirala. cilje sem imela vedno višje, hočem nekaj narediti iz sebe. on pa je ostajal isti, 3. st. izobrazbe, skoz menjaval skužbe, dostikrat brezposelen. Razlika med nama je čedalje večja, različni hobiji, različni interesi. Po pravici povedano, se dolgočasim in to že dolgo časa….
moja kolegica prav zaradi dolgih skupnih let s fantom še danes vztraja pa stanje ni nič boljše, ko se je zadeva začela je bila glih tvojih let, sedaj bo stara 30 pa je še vedno na majavem stolu, tudi ni imela “jajc” – oprosti izrazu, da bi naredila drznejši korak, stanje pa ni nič boljše in točno ve da ji bo ob njem slabo, sedaj pa se že sekira zaradi biološke ure
odločitev je težka, upam ,da se boš oldočila tako, da boš srečna v žibljenju
lp
Dečva moja, če zdaj nisi mlada, kdaj pa boš??? Ej ne delaj si tega – tako kot so ti rekle že pred mano, spokaj kufre in proč! Jaz sem bla tudi v tvojih letih, ko sva s tipom imela krizo. Tudi nisem imela jajc-cincala in cincala sem ko en idiot. Prijateljice so glih tako imele tipe, to me je motilo, kot da bom potem ”izločena” In kako se je izšlo? Privoščila sem si avanturco, se vrnla k prejšnjemu tipu (za me usekat po glavi, vem), zdaj pa životarim. A zdaj imam še dva otročka zraven.Torej? Ena od prijateljic pa je tipa zapustila in je ni brigalo, da smo vse ostale ”vezane”; ona je gledala zase, kar je edino pravilno. Zdaj se ima SUPER! Je visoko izobražena kot ti, privlačna punca, ma si ne pusti s*** na glavo.
Držim pesti, da boš zbrala pogum v sebi in šla. Ker si še MLADA!
Pa kaj, če ima samo 3.stopnjo, ti pa faks…. Poznam mnogo parov s tako razliko v izobrazbi pa se odlično razumejo…
Eni so pač študirani, partnerji imajo pa prednost drugje (zabavni, duhoviti, ekstremni športniki…vse sorte)…
Tudi sama sem sedaj najdla dragega, ki ima enako izobrazbo kot jaz (UNI)…pa tudi doma so me prepričevali, da ta je pa res meni primeren in bla, bla, bla…
Sem bila pa prej s tipčkom, ki je imel samo OŠ… pa sva hodila 4 leta in bi morda še sedaj, če ne bi bilo toliko negativnih okoliščin…Ker je bil super človek… Faca, zabaven, prijazen in priden….
Se morda se ceniš previsoko?…. Ne vem… razmisli…. Zaljubljena pa ne boš FOREVER z nikomer….
Če ti je pa res tako dolgčas, pa tudi ni razloga, da bi ostala…. Odloči se čimprej…
ful te razumem, sem (bila) sama čisto na istem, samo da sem še 2 leti starejša od tebe. in zelo dobro vem, kako je, ko te je strah…samote, da ne boš nikogar našla…vsi okoli tebe ti dopovedujejo, da ga pusti in boš bolj srečna…kar ni nujno res. takoj gotovo ne boš bolj srečna, pripravit se moraš na obdobje dvomov, žalosti, osamljenosti, mogoče ti bo kdaj žal…če boš sprejela, da moraš skozi tako fazo, ti bo po moje lažje nehat, kot če bi takoj pričakovala, da bo življenje 100% boljše, pa bila potem razočarana. sicer pa se strinjam z vsemi prej, da pusti tega tipa. časa imaš dovolj, da odkriješ kaj boljšega zase. verjamem, da ni fajn, če imajo vse prijateljice fante, ampak s tem se pač ne smeš obremenjevati. boš pa ti edina, ki boš lahko mirno čekirala druge tipe, flirtala in žarela. vso srečo!!!
Hvala vsem!:-)
Res sem tak človek, ki se težko odloči za tako veliko spremembo. Zame bo to velik korak v mojem življenju, samo upam, da ga res izpeljem. Vem, da zaljubljenost mine, vendar sama se z njim ne vidim v bodočnosti. Nimava ne skupnih hobijev, ne prijateljev, ker ga pač moji ne marajo, njegovi so pa 15 let starejši od mene in se nekako ne klapam. Pozabila se napisati, da je 9 let starejši.Izobrazba me toliko tudi ne moti, moti me ljubosumje, da imam 3x večjo plačo, nov avto (on ga nima), kupim si kar si zaželim. Ne morem mu vedno vse jaz plačevati. Ne živiva skupaj, plačujem pa mu mobitel in dodatno zavarovanje, kaj ni to dovolj??Nisem pa bogataš, živim v dokaj revni družini, kjer samo oče dela in jaz, pa nas je 5. Zato me prosim ne obsojajte, ampak res mislim, da sem zanj predobra.
Upam, da mi bo uspelo biti srečna…hvala še enkrat.
Forum je zaprt za komentiranje.