Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek LUNARKE

LUNARKE

Ali smo jutri spet na luni? Dajmo vztrajat vsaj dva meseca, da vidimo, če se pol res pokažejo tisti “hudi” rezultati? Meni je smotano to, ko je sobota, ker kuhati bom mogla vseeno, pol so pa lušte. Ampak upam, da mi spet uspe. Zdej nam bo to že 6 luna- tistim, ki smo skupaj od začetka.Pje smo pridne.

Hoj, Sarah! Pa dajmo, če smo za! Ob pol petih zjutraj, če se ne motim?
Jaz sem že tri kile v deficitu, pa moram reči, da sem v normalnih dneh gurman in pol. Torej, veselo na delo :))

lp
Modra

sem nova, mi lahko malo pomagate z nasveti, zakaj??, kako??

Išči na temo luna, lunarke, hujšanje, Sarah Sangrija, Modra Sangrija… Vse v tem mesecu.

lp
Modra

Evo še mene. Sem se danes bolj pozno javila, ker imam v službi gužvo… Jaz že danes malo manj jem:)
LP

Živjo! Mene pa zanima ali se držite vseh sprememb lune (prazna, polna, krajca)? Tudi jaz se vam z veseljem pridružim, saj mi je zadnjič uspelo (takrat je bila moja prva luna).

LP, Sunshine

Ja do sedaj smo se držale vseh lun od prazne lune do krajca. Le veselo se nam pridruži spet.

Za jutri nič ne obljubim, čeprav vem da ne bi bilo slabo. Bom prespala in se zjutraj odločila. Vam sporočim.

Lp, Sunshine

Jaz tudi…upam, da mi uspe!!!

LP, Tanja

Jaz pa moram priznati, da včerejšnjo luno nisem 100 % opravila. Sem, ko sem kuhala kosilo poskusila in solato in prebranac, potem pa smo imeli obisk in sem pila čaj sladkan z medom. Ampak sem imela danes zjutraj vseeno eno kilo manj. Naslednji teden se držim brez napak. Kako vam je šlo ostalim?

Jaz pa sem pojedla eno jabolko…tudi ne 100%

Jaz sem si pa privoščila pito (tok je dišala, da se je nisem mogla odpovedat) in pomarančni sok.

Lp, Sunshine

Jaz mislim, da je post ok…ampak še bolj pomembno je vsak dan se držat zdrave hrane v mejah normale…pa je vse ok…pa seveda veliko gibanja.

Ja se strinjam s tabo, samo, ko človek vedno išče neke rešitve, da bi šle kile hitreje dol. Pa da bi se hitreje poznalo. poleg tega pa je post zdrav. Tako, da ne škodi.

a mi lahko prosim kdo napiše lune za marec datum -ura
hvala

Dekleta, čestitam tistim, ki ste uspele! Jaz sem tudi tokrat špilferderber – za vikend sem bila na obisku izven Ljubljane, tako da bi bilo celo žaljivo, če bi vztrajala pri postu.
Prihodnja luna je v nedeljo zjutraj ob 0,15. Upam, da bo takrat še katera s praznim želodcem kuhala nedeljsko družinsko kosilo 🙂

lp
Modra

koliko vas je zdržalo luno v nedeljno,(jaz sem, ampak mi je blo grozno-bila sem zelo nervozna)
to je moja že 6 luna in lahko povem da zelo pomaga pri hujšanju

Jz mam pa tk slabo vest,ker sem malo poguljufala. 5 lun sem bla ful pridna, zadnji dve sem pa malo poguljufala. Pje sem tko jezna. Sam enostavno mi je zdej, ko sta bli ti zadnji dve čez vikend to grozno. Vsi smo doma, pa obiski. Pol me pa kar zamika. Dosti lažje mi je med tednom res. Sam se gledala, da zdej naslednja spet pride na soboto.

katera bo držala luno

Tejka, tale in naslednja luna sta na najbolj neugoden dan v tednu. Načeloma se ti sicer pridružim, ampak v primeru nenačrtovanih obiskov ali drugih aktivnosti bom morala izstopiti.

lp
Modra

Jaz se bom tudi mogoče držaa, saj sem imela operacijo-so mi dali ven dva modrostna zoba in mi hrana nič kaj preveč ne diši. Bomo vidli, saj je še zgdaj.

LP, Sunshine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close