koncert wernerja
Hvala za odgovor. Ko sem vprašal, iz radovednosti, ženo in hčerko kdo je to, mi nobena ni vedela povedati. Zato sem se, na poti v službo, ustavil v eni prodajalni s CD ploščami in kasetami, ter vprašal prodajalca, ki mi je pokazal CD z njegovimi pesmicami. Malo sem poslušal, tako da sedaj vsaj vem o kom je govora. Meni se je zdel zelo osladen, vendar verjamem, da se takšne pesmice “primejo”. Z mojim vprašanjem pa vsekakor nisem hotel sprožiti debate o njegovem statusu kmeta ali kaj podobnega. Preprosto nisem vedel in sem vprašal.
Ja, no, saj kul, pač povemo svoje mnenje. meni so v istem košu z njim še razni korado in brendi, Zlatko Dobrič, Natalija Kolšek in ostali rimajoči majstori. na malo višjem nivoju pa Simona Weiss in helenca. Ampak prov je, da imajo tudi široke ljudske množice svoje pevce, da jim prepevajo na veselicah, ker vsak se zabava po svoje in ima svoj okus. Aleluja!
no jest bi k tej razpravi dodala,da je werner CAR,bla sem na njegovih koncerih,naredi nor zur,cela dvorana stoji in poje,skratka je THE BEST!!
dost zalostn da vse kar je dobr al slabo simfate-kar se pa kmetov tice a mogoce sami niste slovenci?se pravi tudi avseniki in vse ostalo je kmetija??HALO?MAL NARODNEGA PONOSA NE SKODI!!!
WERNER RULES!!!
Ježešmarija,
VVerner:Avseniki = metlica za straniščno školjko:centralna kurjava. Na primer! (pa drgačno musko poslušam).
VVerner ima z mojim narodnim ponosom tolk opravt kot sosedova pleša z mojo frizuro, he he he.
A je VVerner njegovo “umetniško” ime a se za tem skriva kakšen (izbrisan?) nemškutar? ;))))
totalno brez kulture in bontona ste nekatere na tem forumu,saj ti ni noben reku da moraš to poslušat sam mej pa osnovno kulturo izražanja(tudi drugače se lahko pove da ti nekaj ni všeč oz. ne poslušaš).stojim za tem-WERNER JE CAR!!!
je pa to njegovo pravo ime ,mama njegova je slovenka,jst pa sem stara 27 let.
Forum je zaprt za komentiranje.