Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek koncert wernerja

koncert wernerja

A mogoče veste kje in kdaj ima v marcu Werner koncert??
Kok stane karta??

Kdo pa je to?

lol, hahahaha

kdo je to? Kmet prve klase, poje slovensko z južnim naglasom!
Globokoumna, rimajoča besedila…

MISLIM DA SE JE PRVO VPRAŠANJE NANAŠALO NA VPRAŠANJE O KONCERTU IN NE NA “NEKO MNENJE” KDO JE WERNER

pa kaj potem. men se pa zdi, da imamo pravico izraziti svoje mnenje. tud men je werner čist out in ne morem verjeti, da ga kakšen mlajši človek, ki ima kaj pojma o glasbi in sploh posluh, posluša.

Jst sem samo tramvaju odgovorila, haha

“MLAJŠI”?

Hvala za odgovor. Ko sem vprašal, iz radovednosti, ženo in hčerko kdo je to, mi nobena ni vedela povedati. Zato sem se, na poti v službo, ustavil v eni prodajalni s CD ploščami in kasetami, ter vprašal prodajalca, ki mi je pokazal CD z njegovimi pesmicami. Malo sem poslušal, tako da sedaj vsaj vem o kom je govora. Meni se je zdel zelo osladen, vendar verjamem, da se takšne pesmice “primejo”. Z mojim vprašanjem pa vsekakor nisem hotel sprožiti debate o njegovem statusu kmeta ali kaj podobnega. Preprosto nisem vedel in sem vprašal.

Ja, no, saj kul, pač povemo svoje mnenje. meni so v istem košu z njim še razni korado in brendi, Zlatko Dobrič, Natalija Kolšek in ostali rimajoči majstori. na malo višjem nivoju pa Simona Weiss in helenca. Ampak prov je, da imajo tudi široke ljudske množice svoje pevce, da jim prepevajo na veselicah, ker vsak se zabava po svoje in ima svoj okus. Aleluja!

20 marca ima koncert v Ribnici, cena karte je okrog 2.000,00 SIT ampak nisem sigurna

groza, kok nekvalitetna muska vas lahko prepriča. ogaben tip, ogabna besedila.

Za 2300 lahko ze simfonike poslušaš v CD. Pa jih je cel orkester….

Sam tele tipi a la Werner, Brendi itd. pa služjo mastne denarce.

Ja Werner je pa prav fejst dec in vedno se na smeh drži. Baje je doma iz dalmacije in ima ženo štajerko Andrejo. Vem, ker sem njegova fenica. Zelo rada imam take pevce, ki se na smeh držijo na silo nekaj posebnega so.
Čim več takih slovenskih pevcev, saj je Slovenija ena sama kmetija.

jena

jena, pa ti to resno??

Mal heca pa tudi mora biti. Slovenčki itak znamo samo šimfat, tako da mi je malo na hec udarilo, ker berem samo kritike.

jena

Jaz Wernerja nikakor ne morem, pa ne bom trdila, da je kmet, ker s tem žališ prave kmete. Zna potegnit denar iz ljudi,torej zabit nikakor ni.

no jest bi k tej razpravi dodala,da je werner CAR,bla sem na njegovih koncerih,naredi nor zur,cela dvorana stoji in poje,skratka je THE BEST!!
dost zalostn da vse kar je dobr al slabo simfate-kar se pa kmetov tice a mogoce sami niste slovenci?se pravi tudi avseniki in vse ostalo je kmetija??HALO?MAL NARODNEGA PONOSA NE SKODI!!!
WERNER RULES!!!

..kolk si pa stara, če smem vprašat…najbrž si že kar v letih, ker ne verjamem da mladina to posluša…in kokr se men zdi, smo tukaj same mladenke…he

Ježešmarija,
VVerner:Avseniki = metlica za straniščno školjko:centralna kurjava. Na primer! (pa drgačno musko poslušam).

VVerner ima z mojim narodnim ponosom tolk opravt kot sosedova pleša z mojo frizuro, he he he.

A je VVerner njegovo “umetniško” ime a se za tem skriva kakšen (izbrisan?) nemškutar? ;))))

totalno brez kulture in bontona ste nekatere na tem forumu,saj ti ni noben reku da moraš to poslušat sam mej pa osnovno kulturo izražanja(tudi drugače se lahko pove da ti nekaj ni všeč oz. ne poslušaš).stojim za tem-WERNER JE CAR!!!

je pa to njegovo pravo ime ,mama njegova je slovenka,jst pa sem stara 27 let.

hehehe, sam čakale smo, da se bo našla kaka oboževalka in se razkurila.
Ti kr uživaj, naj ti seže v dušo globooooko!

Upam, da Avseniki niso užaljeni nad tako primerjavo! Pa kako sploh moreš to dvoje primerjat?!! Da te ni sram!

werner pa avseniki – to pa res ni isto!!! jaz sicer nisem ravno za NZ sceno, ampak avsenike pa rada kdaj pa kdaj poslušam. werner se mi pa totalno gnusi. bog ne daj pa, da bi besedila poslušala…bljak! muka!

ah, dekleta, kak vam ni vsec tak fancy, zagorel tip (z blont prameni al nekaj takega), ki se takoooo prikupno smehlja s plakatov po mestih? ;)))

jap, dedec in pol…

se dobro da ga zadni cajt ne rabim gledat po MBju na vsakem eku…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close