Najdi forum

x.

Zdravo vsem!

Pred časom sem že zasledila podobno vprašanje na forumu, vendar ga žal niti s pomočjo iskalnika več ne najdem: torej, kje v LJ bi lahko kupila blazinice, ki (ne preprečujejo) zaustavljajo potenje? Npr. če imam oblečen ozek suknjič in spodaj samo body ali majčko na naramnice bi rada na spodnji del rokava namestila (prilepila …) blazinico, ki bi zaustavljala pot. V nasprotnem primeru je seveda po enkratni uporabi suknič vedno znova potrebno nositi v čistilnico.
Če kdo ve za prodajalno mu bom resnično hvaležna.

P.S. Isto vprašanje sem postavila na drugem forumu in sem dobila samo en odg., da to zadevo prodajajo v Mercatorju. Bila sem tudi v Sparu, pa jih nisem našla.

Mislim, da sem to videla v Neckermanu. Poglej na njihovo internetno stran. Pa lep dan!

Muller!

Ta reč se imenuje potnice, poznam znamko Fresh&Clean ki jo (je?) uvaža-l Pejo Trade iz Kopra. Po mojem so še drugi izdelovalci potnic, le da jih v trgovini ne najdeš, ker ne veš, kje so zložene. Ponavadi blizu vlažnih robčkov. Kaj takega bi moral imeti tudi DM in vse večje trgovine s kozmetiko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close