Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantje…

fantje…

…dej pomagejte punci:))

me sam zanima, kaj moras narediti ce izgubis eno od registerskih tablic. meni je namrec danes izginila iz avta. sprednja. nekje mi je padla zgleda dol in je ne najdem!

kaj moram pa zdej???

hvala za odgovore!

Ne vem, vendar se mi zdi, da bi morali vedeti recimo na tehničnih pregledih, trgovci z avtomobili, ki se ukvarjajo s prepisi, mogoče na Mačkovi (če si iz LJ). Vsekakor boš imela dodaten strošek, v kolikor ne najdeš izgubljene tablice. Upaj pa, da ti je niso ukradli, saj nekateri takšne tablice namestijo na avto zadaj, potem pa natočijo bencin in gas. Plačati pa nič. V tem primeru boš skoraj sigurno dobila obisk naših varuhov.

V vsakem primeru izgubo prijavi na policiji. Kot je že napisala tehtnica jih veliko kradejo in potem tankajo gorivo na črpalkah. Pojdi na urad kjer v vašem kraju dobite tablice in zahtevaj tretjo tablico. Potrdilo o prijavi izgubi tablice pa skrbno čuvaj, ker ga boš morala pokazati, ko boš vračala tablice ob prodaji avtomobila.

plačati bo treba že zdaj, ne šele ob prodaji avtomobila
glej

sej mogoče se mi je pa bog nasmehnu al pa ne vem kaj…kliče včerej popoldne sosed, pa reče, sej imate vi to pa to registsko številko. sem najdu vašo tablico, v snegu ob cesti!!!

hvala bogu!oz. hvala sosedu:)

pa sem mal spet pršparala!

hvala tudi vam!

Imas dve moznosti
1. Gres na tehnicne preglede (brez avta) in izjavis da potrebujes dodatno tablico za prikolico. Strosek bo sicer nizji vendar tvegas, da bo nekje nekdo tvojo tablico uporabil na nepravilno parkiranem avtu – policaj pa si bo zapisal tvojo st…to je najmanj kar se ti lahko zgodi

2. Tablice preklices in narocis nove ter tako kasneje nimas nobenih tezav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close