Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek klepetalnice

klepetalnice

Moški, predvsem možje, prosila bi vas za mnenje, če dovolite? 🙂

Stara sem 30 let, poročena 5 let in z možem sva skupaj že 10 let prej hodila, najin zakon je dober, trden, zaupava si, …vse štima v glavnem.
Problem sem naredila jaz, ker sem preko mirca spoznala nekaj kolegov, z njimi sem si dopisovala preko maila, vendar nikoli ni šlo za kaj preverznega, samo pač hec in kaka o vremenu, o življenju in odnosih …vsi ti dopisovalci so poročeni ali imajo punce. Nikoli se nisem nameravala s kom dobivati ali ga drugače spoznati, kot samo preko maila. Tam si tudi dosti stvari zaupamo, ki jih znancu ali prijatelju pač nebi.
Torej, spoznala sem starejšega moškega, 48, poročenega, vendar mi je pač govoril tudi o svojih avanturah …ki pač presegajo meje normalnega…meni se je zdelo njegovo obnašanje neresno in po drugi strani smešno, o njegovih podvigih sem povedala tudi možu, kot pač eno zanimivost….najprej ni nič rekel, da je kaj narobe…
Zdaj čez kakšen teden, pa mi je rekel, da ga vedno bolj muči to, zakaj si dopisujem s takim moškim, kaj če imam kaj z njim, kaj če je kak iztirjenec in lahko naredi kako frko med nama…..polno dvomov.

Zdaj pa končno k vprašanju. Ali se tudi vam zdi tako nevarno, s polnim imenom se dopisovati z nekom, ki ga poznaš prav tako samo po imenu, kje dela in kaj počne…mogoče imaš še sliko…drugega nič, piše ti neke opolskosti, ki jih jaz jemljem povsem neresno in v šali!?
Zdi se mi da je to zdaj njemu naredilo dvome, pa tudi rekel je da on bi samo ignoriral takega dopisovalca, torej sem jaz…ali neumna ali otročja, ker ga poslušam in mu celo kdaj odpišem, pozdrave, pa kako o vremenu…??

Torej, kdor se je prebil skozi moje pisanje, in pri tem kaj razumel….prosim komentarje?

Živjo,
tuki ena s slabo izkušnjo. Resnično se lahko zgodi, da naletiš na kakšnega pokvarjenca. Ne razkrivaj se preveč in bodi pazljiva, da ti kdo kdaj (tudi če se z njim ne dobiš, nič nimaš z njim) ne naredi prevelike pkode v tvojem zakonu! Nič hudega sluteč si lahko prijazna in odprta z nekom, ki boh ve, kakšne namene ima in se spretno skriva za svojimi besedami in ne nazadnje za monitorjem!
Pa srečno!

Kakšna naivnost!
Seveda si padla v roke “internetnemu predatorju”. Jasno je kot beli dan, da te uporablja za izživljanje svojih fantazij, zelo verjetno pa bi hotel še kaj več. Glede identitete pa je moje mnenje, da je na spletu potrebno ohranjati najvišjo možno mero anonimnosti: uporaba vzdevkov, nikoli in nikdar razkrivanje svojega Enaslova, požarni zidovi, po potrebi pa še izklop jave in uporaba anonimnih proxijev. Ko izgubiš anonimnost ni nič več “samo šala”.
Moje osebno mnenje pa je, da ti to (klepetanje o “teh” zadevah z neznanci) paše in si v bistvu dobila, kar si (podzavest ali ženska naivnost in radovednost?) hotela.

Poskrbi za svojo anonimnost, tudi če bi rada s kom kaj imela, potem pa klepetaj in uživaj, v kolikor te to veseli, moža pa, očitno, ne vključuj v to. Čemu po nepotrebnem delati probleme? Se pravi – NOBENIH PRAVIH IMEN, NASLOVOV, ipd. pri takem hecu.

ful si naivna, ti povem. vprašaj se, kako bi se tvojemu možu zdelo, če bi si dopisoval s kakšno žensko, ki mu vse sorte namigovala… bi ostala mrtvo hladna? sploh pa pusti moža zunaj tega, če že moraš to početi. pa brez osebnih podatkov!!

Ja, priznam da sem naivna, predvsem pa sem naredila napako ko sem mu povedala, čeprav se mi ni zdelo nič takšnega: Če pa si zamislim obratno situacijo, pa, priznam, bi me grizlo.

Torej hvala za vaša mnenja, samo potrdila so, kar sva se midva pogovarjala in kar sem se odločila v prihodnje storiti. Hvala, za vaš pogled na to dejanje.

Lp

Nevarno je le toliko, kolikor si sama neresna. To pa sama najbolje veš koliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close