Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Urna postavka študentke v računovodstvu

Urna postavka študentke v računovodstvu

Koliko naj bi znašala urna postavka študentke v računovodstvu?

(izkušnje na področju knjiženja prejetih faktur, TRR, kompenzacij in nekaterih drugih drobnarij, obiskovanje 4.letnika EF v LJ).

Meni se zdi primerno vsaj 800…. Tiste postavke na ŠS, ki binglajo okrog 650 SIT se mi zdijo prav žaljive….

Vaša mnenja?

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ob upoštevanju dejstva, da za brezvezno administrativno delo zagotovo dobis vsaj 700 na uro, za pospravljanje na črno pa vsaj 1100….

Odvisno s kje si. V Mb zna bit tudi samo 600, za 750 se pa že reče, da je dobro plačano. Za Lj prištej 30%, ker je taka razlika tudi v rednih plačah.

700 sit(knjiženje.TRR,trajniki,………) v lj, so rekli da ponekod je še slabše plačano.

mislim da tako znanje v lj je plačano okrog 1000 sit seveda če plačajo realno. se pa najde velik del tud sam za 600 sit al pa tudi manj kar se mi zdi totalno neumno in kot si sama rekla žaljivo. jaz taka dela niti ne jemljem ampak je moja spodnja meja za proizvodno delo 600, za to kot si ga ti pisala pa ne bi delala pod 800

Jaz sem pred dvema letoma za to delo dobivala 500 SIT na uro…

…jaz dobivam 900sit/h + stroski prevoza in malice…drugace pa se urne postavke gibljeno nekje med 700 in 900 sit/h, kar je meni osebno sprejemljivo….je pa seveda odvisno iz katere regije si…

lp, teja

no, potem sem zgleda kar vredu naciljala tole situacijo…. Zanimalo me je, ker trenutno delam za 800 SIT, ampak potem, ko bom pa rodila in bo mali star kake 6 mes… razmisljam o polovicnem delovnem casu preko ŠS (takrat se bo pazil pri moji mami), da spet pridem nazaj v svoj ”foh” in poiscem kako priloznost za kasnejso redno sluzbo…

HVALA!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close