ignoriranje
jaz imam recmo en problem, vsaj jaz ga vidim tako, in sicer, v sluzbi se ne udelezujem raznih spletk, tracanja in podobnega in sem zato bolj odmaknjena od take druzbe. delam z samimi zenskami, tako da si verjetno lahk predstavljate kako mi je. dozivljam tudi ignoriranje, odvisna sem od tega, katera bo prisla v sluzbo dobre ali slabe volje. pocutim se kod nekaksen predpraznik. pa se tezko je gledati osladno prijaznost do nekoga, za katerega ves, da ga bodo simfali, cim bo odnesel pete. to je samo eden od problemov. kak komentar ?
A je uspeh v tvoji službi odvisen od tega, s kom se družiš al kaj?
Sploh ne vem, kaj je narobe s tem, če se ti pač s takimi stvarmi ne da ukvarjat. V službi si zato da delaš, ne pa da se ukvarjaš z intrigami in trači. Kako pa vodstvo gleda na to?? Spet je odvisno kakšen je tvoj management, če maš za nadrejenega kakšnga neizkušenga cepca (al pa še hujš – ŽENSKO) je možno, da teh stvari sploh ne vid al pa še clo sodeluje z njimi.
A se te tvoje sodelavke kdaj pritožujejo nadrejnim pa jim kej tvezjo kar ni res?
Probi obdržat distanco do teh žensk, pogovarji se o delu in vremenu, če bojo pa prčakvale, da boš začela koga opravljat, potem spremeni temo.
Verjem mi, da vem kako je delat z ŽENSKAMI in lohk ti sam povem, da sm srečna, da mi jih ni treba več gledat. Samo ljubosumje itd.
Teb se z njimi sploh ne treba ukvarjat, ti deli svoje delo, one nej pa opravljajo, če verjameš al pa ne, včasih je tud še kej pravice na tem svetu in čist možn je, da se bodo stvari enkrat obrnle v tvojo korist.
Forum je zaprt za komentiranje.