Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dr. Rugelj

dr. Rugelj

“Tiste ženske, ki nimajo moških, vzpostavljajo zvezo s psi. Ženske si svoje špranje namažejo z medom, potem pa pustijo psom, da jim jih ližejo.”

By dr. Janez Rugelj!

Končno je nekdo javno povedal to kar si tud sam mislim.

Mislim,da sploh ni potrebno razlagat kaj si vse tu mislimo o Ruglju in o njegovih “privržencih”…

Tisti Ruglji, ki nimajo žensk, si batino namažejo s čilijem in uživajo, ko si jo spirajo s hladno vodo!

ohohohehehehehhe!

U rito skozzzzzz! Potem ti jo pa še pes poliže. Tko!

Men je pa Rugelj totalna faca!! Si vsaj upa direkt rečt, kar misli. Saj včasih kšno tud mim useka, ampak par ima pa dobrih!
pa jst sem ženska pa tko mislim.

Smotan je totalno. Saj ne more bit normalen, ce take seka.

Rugelj je norc na kubik.

On si naj lukno v deblo zvrta pa ga notr da pa upan da se bo zataknu.

Sama fovšarija vas je! Jaz bi si pa srčno želela tacga tipa kt je on, ki me kakovostno podre 5x na dan 365 dni v letu. Sam ne vem, če bi jest zdržala :-)))

Sem že velikrat slišala, da se nekateri samski samozadovoljujejo s sesalcem (lol lol lol).
Ali pa z gumastimi lutkami, ali pa si kupijno napihljivo p….in…..lol lol lol ha ha ha.
Ali pa zlorabljajo živali.

Naklada, ker psi sploh ne marajo medu. Kr neki. Kje si pa še videl, da bi pes jedel med??Naklada v tem primeru, drugače pa je ful smešen!!!

zame je Rugelj res dober pri zdravljenju alkoholikov, kjer rabiš ekstremne metode, da nekoga spreobrneš. itak pa vemo, kako je s pijačo in Slovenci. tanka se, tanka…

njegove seksualne provokacije…so pa pač provokacije. in ljudje z veseljem nasedajo in se razburjajo. po moje njega prav vzburja, da ljudi spravlja ob živce s takšnimi in drugačnimi izjavami.

Mislim, da je Rugel dober le za alkoholike, ker ima trdo disciplino, na drugih področjih pa kar naprej seka mimo.

lp

Rugelj ga rad seka,seka:)))…bedak na kubik:)))

EnaA takole ti bom povedala, dr.Rugelj je moj sosed in ti bom povedala da prav nič ne spoštuje svoje žene. Še ko gresta na sprehod mora ona hodot 5m za njim.

Punce, se nimate o čem drugem menit? Rugelj je pa ja ena “pomembna”stvar v vesolju. Aja, spet sem pozabila:čvekčvek.

V njegovih izjave se moraš poglobiti, videti bistvo, In če to kapiraš, potem mu daš skoraj vedno prav. Izziva, da razmišlajmo.
lp

Daša, a res?

Jaz bi verjela Daši, men že zgleda tak dikator. a ni bil celo štirikrat poročen?

ja res km ne vem zakaj, ampak tako jih vidim vsak dan.

ja res km ne vem zakaj, ampak tako jih vidim vsak dan. mogoče je pa njej nerodno:)

:))))

Po moje ne more tako hitro hoditi, ker jo zaradi njegove silne potence preveč peče tamala :-))))

A to je iz članka Rugljeve spolne fantazije, hahaha…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close