Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Aerobika v Fitu

Aerobika v Fitu

Živjo!

Mene pa zanima če katera hodi na aerobiko v Fit&Fun??Jst hodim redno in sem zlo zadovoljna.

Tudi jaz sem redna in zelooo zadovoljna.

Men se zdi to daleč najboljši fitnes v Lj. Osebje je prijazno, vzdušje dobro. Drugje nisem doživela takšne domačnosti. Hodim v fitnes in na aerobiko.

Mislim, da se jih je obisk članov od leta 1996 samo še povečal.

Definitivno ostajam tam.

jz se nism bla u nobenem drugem studiu in tut ne mislm it ker mi je ta res najboljsi! super je…

Sem bila na mnogo aerobikah, tud v Fitu, je lepo urejen, v redu inštruktorji, kar pa mene moti, je tist nemogoč steber sredi dvorane, počutim se utesnjeno.
Men je u redu dvorana v tivoliju, velika, pa tud u redu inštruktorji. Škoda le, daje šla moja najboljša inštruktorica na porodniško.
Zdaj bom šla pogledat še v Moj fit, da vidim, kako je pa tam. Čao. Ker so tam baje tud hudi inštruktorji.

V Fit & Fun hodim prvo leto in mislim, da bom kar ostala tukaj.
Aerobika je super.
Katera pa je vaša najljubša ura in inštruktor?

lp

body attack pr jakobu! ne vem pr njemu je res uredu se tko mal nasmejis…

Men je definitivno najboljsa Sasa Dezelak – vedno zreven se razlozi, kako je treba pravilno delat in zakaj in kako se ne sme delat – skratka men je d best d best (sploh pri Fit ABS)!

Tudi jaz hodim že kar nekaj let v Fit Fun in sem res zelo zadovoljna. Najboljši je Jakob, pa Tina R., pa Pero je tud zlo OK, ma v bistvu so več al manj vsi OK, razen Alenak G., ona pa sploh ne ve kako se vodi npr. TNZ (ki ga jaz obožujem)….

LP

Meni pa pri Jakobu sploh ni všeč. No ja, tnz je še kar, pri attacku mi pa ne da nobene energije.
Najhuj ure pa so mi pri Ani. Ta ženska ima zanič koreografije, njeni cd-ji so grozni. Najhuje pa je, ker ima v sredah super termin a žal vedno le okoli 5 ljudi.
Drugača pa mi je najbolje ob nedeljah in ponedeljkih na Perotovih urah. Se res splešeš. Če imaš seveda dovolj prostora.

lp

No punce, sej mogoče se pa poznamo, ker jst tut redno hodim, na pump in attack pa še posebi!

Tko da če hočte, mi pošljte mail na Pavarotti@email.si

pa se spoznamo:))

LP,
Tina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close