Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zenski cvek

Zenski cvek

Moski si saj kaj pametnga povemo…
Zenske pa sam jamrate…. aerobika,kozmetika,….
Da bi pa ke nardile za svoje telo pa ne….!

Halo????
sem skoraj prepričana, da naredimo več kot moški:)

Moški pa veliko naredijo za svoje telo. Skrbijo namreč, da bi jim zrasle prsi in trebuh…. Hmelj baje zelo pomaga. Večina se jih drži te preverjene variante….

Meni hmelj žal ne pomaga, saj mi pri skoraj 45 letih niso zrasle niti prsi niti trebuh :-(((

…se je čist pokvaru! Jz hočem brat o goltanju sperme, pa o pobritih….o seksu kjerkoli, pa o…………blabla, zdej se pa tm kr neki pregovarjajo in zmerjajo!!!! Sej sem vedla, da bom morala prešaltat na moški forum, mogoče bom pa le kej zvedla….smrk,smrk. A me fantje, sprejmete tuki gor?

Praviš, da ti žal ne pomaga. Pa spij več! Mogoče pa Laško ni vredu. Valjda, Union rules! Glavno, da naredimo nekaj za svoje telo!

Ženska z leti ponavadi postaja samozavestnejša, neodvisna in drugače dojema svet okoli sebe in znotraj sebe, kar sliši tudi na ime osebnostni razvoj. Ena od posledic tega je tudi osvobujoče dojemanje in doživljanje spolnosti. Takrat “ne daš” zato, ker se ti zdi, da moraš, če hočeš sočloveka prikovati nase, temveč “si vzameš” zato, ker si to želiš.

Sorry za gornji post!!! Sploh ne vem, kako se je tu znašel, namenjen je bil za na drugi konec. Človeški faktor pač. :))

Za sem pa je bilo namenjeno:

Ah, barbike niso več zanimive. Po najnovejših podatkih sta Barby in Ken ločena. Reklamna poteza proizvajalca ali podpora ženski emancipaciji? V vsakem primeru za moj okus malo bolno.

(Zdaj se pa tu ne oglasim več, ker mi je nerodno. Pa še ne vem zakaj kar naenkrat nimam več možnosti brisanja gornjega posta.)

Janja? Pisat znaš to vidimo. A znaš brat? Preberi nastov tega foruma. Črko za črko. Kaj piše? M – O – Š – K – I – Č – V – E – K. Skupaj: MOŠKI ČVEK. Moški, to so tisti ljudje ki imajo bingelnja v hlačah. Zdej pa poglej med noge, če imaš kje kakega bingeljna? Lahko preveriš tudi z roko. Pa tvoj mora bit. To pomeni, da če ga ornk primeš in potegneš preč od sebe zaboli tebe ampak vseeno ne gre stran. Imaš? Nimaš? Kaj potem še delaš tu?

….spremljamo, opazujemo….včasih kaj pripomnimo……saj veš Niko…binglarija je naša najljubša igračka..:))))…..me sirote smo pa brez…:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ampak samo včasih ste brez. Včasih ga pa imate na razpolago (resda ne za nedoločen čas, a kaj hočemo), tako da niste ravno sirote.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close