Karantanija-SHS-SFRJ-Slovenija-Evropa,…
Neverjetno, toda realno. Le kdo bi si mislil, da ljudje gojijo v sebi toliko sovraštva do nekoga, ki ga sploh ne poznajo, do celega naroda, do ljudi, ki niso prav nič manjvredni od nas. Ljudje, ki imajo sanje, tako kot mi, o boljšem, lepšem življenju. Nekatere ste prav grozne, ko s svojimi besedami podcenjujete druge narode – južne – ko jih z besedami ubijate in mažete.
Vprašanje:
Kaj mislite, da ostali narodi govorijo o nas? Oziroma pozivam, vse tiste ki imate družinske korenine zasidrane drugje, kakor v Sloveniji, da poveste svoje mnenje, o nas – Slovencih.
PUNCE MOJE DRAGE – nekatere – V VESOLJU NISMO SAMI!
Tkole, če bi jaz sla živet v drugo drzavo, prvo bi se naučila jezika in poskušala biti čim bolj prilagojena, delala bi in mislim, da bi mi uspelo.
Tukaj pa južni tujci delajo ravno nasprotno, prisli so sem, zdaj pa pričakujejo vse ugodnosti zase, za svoje otroke, bakico, deda, vse sorodnike , katrer jim je uspelo privleči sem gor.Nekateri so res nekaj delali, večina pa ne in… S tem, da se sploh ne trudijo biti prilagodljivi ampak so južnjaško agresivni. Tako ravnanje pa normalno rodi reakcijo pri Slovencih. To čisto lahko razume vsak Slovenec.
Forum je zaprt za komentiranje.