Kako naj nastopim?
Živijo,
odpiram salon in zaposlujem delavko v svojem salonu,želela bi vaše mnenje kako naj postopam?Ali naj se pogovoriva bolj na prijateljski ravni,da bo zaupanje tudi med nama bolj pristno,ali pa naj takoj pokažem zobe?Ali naj dopustim možnost,da bi tudi ona dala kakšno mnenje v zvezi z opremo,ali naj to prepustim strikovnajkom in zgolj sebi?Želim si res velik ferplay,da bi jo tudi kasneje lahko samo z odgovornostjo pustila v salonu?
Hvala vsem,ki mi boste dali vaše cenjeno mnenje.
LP Gita
Po moje je najboljša neka srednja pot. Mislim, da je bolje, da ne postaneta prijateljici, ampak ohranita tisto mere distance, ki je normalna med nadrejenim in podrejenim. To je bolje zate in zanjo. Pri opremi pa tudi mislim, da nima kaj odločati, saj niti ne veš, kako dolgo bo delala pri tebi. Prav pa je, da si do nje poštena, prijazna in da ji tudi ti lahko zaupaš. Samo tako se lahko med vama razvije lep delovni odnos.
Hmm…moje mnenje je, da naj bi bil odnos bolj na prijateljski, prijazni in pošteni ravni. Vsaj tako bi si jaz želela, če bi bila na strani zaposlene. In bi tako bila tudi bolj lojalna, dala bi več od sebe, delala kot da delam zase,…
Tudi če za kakšen nasvet njo povprašaš, bo to lahko samo pozitivno delovalo, delavki dalo spodbudo, občutek, da ji zaupaš in ceniš tudi njeno mnenje. Na tak način imata obe več…ona bo bolje delala, ti si boš lahko oddahnila in ji z zaupanjem in brez strahu prepustila salon, ko boš to pač potrebovala…
LP
Forum je zaprt za komentiranje.