Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek starost in izobrazba

starost in izobrazba

Berem tele poste in opažam, da ste si med sabo zelo različni. Ne morem si kaj, da se ne bi vprašala, koliko ste stari in kaj ste po izobrazbi oziroma katero šolo obiskujete. Od kod ste, pa sem že prebrala. :-))

En lep elpe, Marijana

trudim se da bom pravnica 22

Tudi jaz,22 let.

jaz pa nekako upam, da bom letos dokončala ekonomsko šolo in do druzga tedna pogruntala kam naj grem naprej:) starost pa:18

29, zaenkrat VI, ša malo pa VII stopnja 😉
(organizatorka dela)

21 let, dokončana izobrazba živilski tehnik, študentka javne uprave

39 let, dokončana prim, književnost & sociologija kulture, delam pa kot svobodna prevajalka

univ.dipl.prav., 26

27….končujem ekonomsko-poslovno v Mariboru….:)

5. stopnja, starost 25 let.

sedma stopnja, 25 let

Sedma stopnja, 27 let

Stara sem 34 let, sem pa univ. dipl. ing. matematike.

34, ek.tehnik

27, univ. dipl. slovenistka inn filozofinja

39, magisterij – družboslovje

Si ne upam napisat da imam samo 5.stopnjo in 32let. Same titule. Če pa bereš nekatere komentarje, pa imaš občutek, da ima le redko kdo kaj več izobrazbe od mene. Čudno, čudno, ni kaj!

24 let, se dva izpita pa diploma pa bom dipl.upravna organizatorka 🙂

Zakaj bi ti bilo nerodno. Meni bi bilo bolj nerodno, da bi imela magisterij in pisala take kozlarije, kot se pišejo na tem forumu. Zdaj pa čakam, da bodo puhloglavke spet skočile v zrak in se posvetile področju, iz katerega bi vse lahko imele doktorat. Pa oprostite redke izjeme, ki boste dojele, kam merim.

Oh, kakšna izobrazba in kašne teme. Npr. Vili Resnik pa joški Miše Molk itd. Očitno se intelektualke najbolj sprostijo ob prostaških temah.

5.stopnja…..starost: 31……

lp

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

alice, a si kdaj mislila, da se intelektualke pogovarjamo samo o kulturi, politiki, morali, veri in drugih resnih temah? se znamo tudi pohecati, pa čeprav o viliju. sploh pa na tem forumu, kjer lahko bleknemo tako rekoč vse in kjer tudi ne pričakujemo cenzure, ki bi si jo nekateri očitno želeli.

res ne vem, zakaj toliko ljudi jamra nad neumnimi temami, sami pa ves čas visijo na tem forumu. eni res niso srečni, če vsega, kar preberejo, ne popoljuvajo. vsem udeležencem tega foruma sporočam, da se – preden sedete za računalnik – malo sprostite in si trikrat ponovite: sprejemam tuje mnenje, pa čeprav je popolnoma drugačno od mojega.

lp, Neža

Eno je cenzura Neža, drugo pa primitivizem “samozvanih” intelektualk, ki je malo zaskrbljujoč. Eno je hec, drugo pa nesramno opravljanje, ampak verjetno si špricala predavanja iz splošne inteligence. Še enkrat pa, oprostite izjeme.

Neža, samo opomba:
pri sprejemanju tujih mnenj v zahodni civilizaciji obstajajo jasne meje, ki jih ni mogoče prestopiti, to pa je očitno izražanje in hujskanje k nestrpnosti, v glavnem antisemitizem (s problematiziranjem holokavsta ipd.), rasizem, seksizem, ksenofobija … Žal se na teh forumih naleti tudi na take zadeve in menim, da do njih nikakor ne moremo biti strpni, oziroma da se je treba z njimi argumentirano soočiti in jih tudi imenovati s pravim imenom!
Sicer pa ima tvoja pripomba več kot eno zrno soli!

se strinjam s tabo, dado. res iz postov veje tudi veliko sovraštva in hujkaštva, čemur se moramo odločno upreti. jaz se sicer trudim, da bi bila maksimalno strpna, ampak tu pa tam se moram pa tudi razjeziti. in prav je, da se pogovarjamo tudi o tem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close