Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne pride mu

ne pride mu

Lep pozdravcek drage forumovke!

Imam majčkeno težavico, ki pa postaja vse večja težava. Stara sem 21, fant 25, skupaj sva približno pol leta. V najini zvezi vse štima, vse je lepo in prav…tudi pri seksu. Vendar me nekaj vseeno skrbi. Zdrži koliko časa je potrebno, da pridem do vrhunca. Samo kaj, ko meni pride, njemu pa nikoli. Vrhunec lahko doseže le, če ga oralno zadovoljim. Ni težava v tem, da ni sproščen ali da ima kakšne težave v službi. In zares me je postalo strah, kaj to je.
Mogoče bi mi znale ve svetovat kaj bi bilo narobe?

zavrt v spolnosti zdravstvena težava! Ali pa ga ti dosti ne privlačiš!!

Ni to, da ga ne bi privlačila. TO ODPADE!

Aja, pa še to. je možno, da doživi izliv brez orgazma? Ker to se dejansko dogaja. Ali takrat orgazma ne opazim? Ali ga lahko nekako skrije?

JA KAKO PA TI LAHKO TO REČEŠ??? aha možno SJ ON ČUT ORGAZEM NE TI NJEGOVGA.

A se ti pritožuješ?!!!!

kdo? ja ja mislim da se ona pritožuje k ne ve kaj bi rada od seksa. prav maš pat. če teb paše kaj pol tebe briga kaj on čuti!!

Če mu ne pride v nobeni pozi(če sta sprobala vse) in ni problem
stres ali kaj podobnega, potem imata res problem.
Mogoče med spolnim odnosom ne pride do takega “trenja” kot pri oralni
zadovoljitvi, si preveč vlažna ali kaj podobnega, saj če mu pride
če ga oralno zadovoljuješ, potem s tem nima težav, samo pravi
način morata poiskati(kako novo pozo probajta).

Verjetno se je vsak moški občasno srečal s tem, ampak običajno je to bolj redko. Če to njega tudi moti, naj se pred odnosom sam vzburi, naj torej drka, po domače povedano, vendar ne do konca, ali ga pa ti deloma oralno obdelaj, nato pa naj poskusi končati v tebi …

Metka… da nimas ti kaksne probleme sama s tabo?! Kaksne pa streljas???

Ella, strinjam se s tabo. Veckrat sem ze prebrala, da ko je zenska zelo vzburjena, se ji noznica precej razsiri in tako ni vec toliko trenja.
Predlagam ti, Majckena, da proti koncu, ko je on na vrsti, spremenita polozaj. Magari probajta takega, v kateri bo tvoja “ta mala” ozja.. Probati ni greh!

Ena ideja… Kaj ko bi to vprašala na moškem čveku, ker me res ne moremo vedeti, kako moški čutijo in kako natančno deluje moško telo.

po moje ti sploh ne veš kaj sprašuješ.Zakaj pa njega ne vprašaš, če mu je prišlo (če ne veš) po moje mu je prišlo in to bi lahko opazila po količini sperme.Možno pa je, da si ga on drka predno pride k tebi in zato tako dolgo zdrži, ko pa njemu pride pa nima več veliko sperme.Druga možnost pa je, da maš ti tako široko nožnico, da ni nobenega trenja in te sploh ne čuti, ali pa ima on tako mickenga tička.

Mogoče pa sploh z mislimi ni pri zadevi in nabija kar tja v prazno.

Pritisni mu na prostato – boš vidla kako mu bo prišlo – seveda bo tja potrebno pridt skozi analno odprtino! 🙂

Abisal, kako pa pritisneš na prostato skozi analno odprtino??
Če se pa zafrkavaš, pa pejd u tri krasne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close