Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek solarij??

solarij??

Ker imam maja poroko si želim it v solarij.Zanima me kolikokrat bi morala it če imam nek srednji tpi kože,nisem temna,niti zelo svetla.hvala,lp

Prvo moraš kakšen teden hodit samo v kabine, ki niso namenjene porjavitvi, ampak samo osnovi, nato nadaljuješ z vedno močnejšimi solariji.
Zakaj se ne pozanimaš v studiu (Ergoline npr.)?

Ker smo na forumu Med.Over.Net samo nasvet (ki pa mordane bo nič zalegel):
če bi rada dolgoročno ohranila zdravo in lepo kožo, se izogibaj solarija in pretiranega sončenja!
Nasvet ni nastal samo na osnovi tega, kar trobijo vsi, ki propagirajo zdravo življenje, marveč tudi na osnovi lastne izkušnje! Naj ti ne bo v srednjih letih tako žal, kot je meni.

Se strinjam. Solarij postara kožo, učinek je bil pri meni viden v enem letu.
S tem ne smeš pretiravati, ampak za posebne priložnosti se mogoče še “splača”; seveda naj bi se te priložnosti ne ponavljale.

Jaz grem v solarij dva meseca pred poletjem, ker sem pač alergična na sonce in se moram na poletje ustrezno pripravit, drugače je p*******.

Vse je v redu dokler se ne navadiš, ker sem opazila, da se nekateri tam “cvrejo” vseh 12 mesecev…

Sploh pa solarij ni namenjen “cvrenju” ampak samo pripravi na izdatno izpostavljanje soncu.

No, če gre samo za to, da bi na “največji dan” lepa, sebi všeč…ne vidim zadržka. Sicer pa ti po mojem vse tam razložijo in malo previdnosti, da ne pretiravaš. Tudi z obiski začni postopoma, kar pomeni po nekaj minut.

Hoditi moraš približno 14 dni vsak drug dan. Začneš z 8min in vsakič podaljšaš za 2 minuti. Če imaš dosti pigmenta bi morala biti v 14 dneh lepo rjava.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close