Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKE, A STE LAHKO MALO TIHO??

ŽENSKE, A STE LAHKO MALO TIHO??

Sem prišla malo sem pokukat, da vidim, kaj se dogaja na moškem čveku, pa je revežev tukaj nekje 1:10, da jih je treba z lupo iskat!!
Dobro, eno je, če se katera ne more zadržat, pa tu in tam kaj pripomni, ampak ne pa da ste prav zasedle njihov forum – potem to ne bo moški čvek! Dajte jim malo časa, da se razgovorijo, moški rabijo več časa za to :))

Da pa moški ne čvekajo, pa niti pod razno ni res, kar stopite kdaj v kako gostilno ali slačilnico, pa najbrž ne boste naleteli na najgloblje debate! :)))
No, da dam primer enega najpogostejših moških čvekov, ki se začne že tam nekje pri 12-ih: “Kateri ima večjega??” To je pa težka politična debata, ha? :))))

Debate o dolžini se morda res začnejo pri 12-ih oz. še prej, končajo pa se takrat, ko ima (normalno inteligenten in uravnotežen) moški za sabo nekaj izkušenj …
Debata torej ni ne težka, ne politična ampak brezpredmetna!

O, ne, ne, ne končajo se, kar poglej malo na forum, Mladi o spolnosti, tam se večina populacije giblje nekje čez 20, pa je še vedno to zelo aktualna tema med fant(k)i… :))

Hej, govoril sem o izkušnjah. Grem glavo stavit, da jih imajo tisti fant(k)i tam v povprečju hudo malo … Če pa že, so to večinoma “horuk, bum, bum” variante.

Maja, prav imaš! Sem pa tja tudi mene sem zanese, ampak oglasim se pa ne, saj je to ja njihov čvek! Tako da ti dam čisto prav. Ženske, bremzajte se, no!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close