Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bo kdaj boljše????

bo kdaj boljše????

Živim v isti vasi kot bivši. On je velik kmet, ki ima velik vpliv nad vsakim.

Problem je v tem da vsakiga ščuva proti meni in mojmu ( sta bila včasih kolega).
Vsem ima kaj za povedat. Čveke se kar vrstijo. Je pa tako da sma midva v službi on je doma. Ima torej čas okol hodit in obrekovat.

Nekaj prijateljev je zbralo njegovo stran nekaj najino, nekaj pa nobeno.
Edn od kolegov je praznoval roj. dan,ker je bivši rekel naj izbere – da če pridema midva na roj. dan da potem pa njega nebo. In kaj je bilo ?
Povabil je njega in celo vas kot vsako leto (to je pri nas običaj) naju pa niti poklical ni.
Nekaj dni kasneje je pa (ta ki je imel roj.dan) razlagal moji prijateljici da naju ni povabil ker je bivši tako zahteval.

No lahko bi naštevala veliko takšnih primerov pa nebi bilo konca.
Se je vredno sekirati??

Ali bo tega kdaj konec ali ne??

Mojga vse te stvari ne mučijo kot mene – jaz sem se pa za ta roj. dan jokala celo noč, ker sm se počutila tako izrinjeno. Pa saj nisma nobenmu nič nardila.

Prosim za nasvet !

Lp

Prvo kot prvo, ne vem zakaj se ti jokaš? Vedno so posledice, in glede na to, da ste vsi v eni vasi, si najbrž vedela, da ne bo šlo kar vse tako gladko mimo… Ti imaš novega fanta, si srečna, tvoj bivši pa je ostal sam in zagrenjen in ne vidi očitno nič drugega kot to da vse naščuva proti tebi…
Ampak ne pusti se…
tudi jaz se bila v podobni situaciji (nov fant je bil kolega od bivšiga), pa sem vedla kaj lahko pričakujem, pa kaj bodo govorili o meni, pa da ne bom nikamor več povabljena, pa tko… PA KAJ!!! s tem fantom mi je stokrat lepše kot sprejšnjim in mi je malo mar za njihovo družbo, če pa so taki hinavci, da te še povabit ne morejo na nek rojstni dan, pa jih tudi ti ne potrebuješ v svojem življenju!
ne vem zakaj bi si želela, da te obkrožajo ljudje, ki so dvolični, te ne povabijo, potem pa za tvojim hrvbtom govorijo popolnom drugačne stvari…. Ali si res želiš prijateljstva z njimi?
Boljše pa ne bo nikoli, edino mogoče takrat, ko bo tvoj bivši že poročen, pa še takrat te bojoj vsi pstrani gledali ali pa te sploh ne bojo več, glede na to, kaj ti zdaj dela…
pa a je važno? a je res tako pomembno kaj si mislijo? Ti imaš svoje življenje, novo srečo, službo in ostalo, on pa je ostal sam in zdaj teži okoli!!! Kdo je potem na boljšem?
sploh pa, pravi prijatelji so tisti, ki se ne obnašajo potem drugače, ampak se te vedno razveselijo, saj konec koncev kaj se je zgodilo med vama ni njihova stvar!!!! če pa so tako hinavski, potem pa jih pošlji nekam, ker takih jih pa tudi ne rabiš!!!!
prijatelje si vedno lahko najdeš drugod!!!

Zakaj jokaš? Vprašaj se , če res rabiš take “prijatelje”. S svojim obnašanjem se postavljajo na njegov nivo. Torej?

Vaško življenje ja :/
kaj ti naj rečem drugega kot čimmanj se sekiraj

tako je vedno blo na vasi in vedno bo, da nekateri nimajo drugega dela kot da šimfajo in zdrahe delajo
po mojih izkušnjah je tako da manj kot se ukvarjaš z njimi manj se oni s tabo

verjamem da se počutiš izrinjeno, ampak zdaj ti je vsaj jasno kakšne “prijatelje” imaš… pusti čredo da gre svojo pot in živi zase, bolšega nasveta ti ne morem dat… žal

Pusti jih na miru, bedake. Glavno, da si urediš svoje življenje in ga živiš, kakor ti je všeč. Če imaš dobrega moža so ti tako vsi nevoščljivi.Uživaj z njim in se jim smej.

Kaj pa če te obrekujejo starši? Ker jim pač ni všeč vaš partner? Ali se to lahko izboljša? Ker pri nas doma imajo včasih še vedno veliko za povedati, čeprav sem s fantom skupaj že zelo dolgo. Žalostno kaj ne?

Melinda, kaj si že napisala v drugem stavku? On je veliki kmet. Ja, pa je res. Tudi v prenesenem smislu. Mogoče ima moč, da kontrolira eno vas. Nikar mu ne dopusti, da bi imel moč tudi nad tabo. Saj to je hotel dosečt, a ne? Da se boš slabo počutila. In si se. A je vredno?

Svet je velik 🙂 . Pokaži mu (če se ti zdi vredno), da si velika tudi ti. Nisi odvisna od ene vasi in od enega lokalca. Druži se z ljudmi, ki te cenijo in ne jokaj za tistimi, ki te ne marajo (oz. te očitno ne morejo prebolet). Če boš vesela in srečna, zadovoljna in uspešna, boš tega kmeta še najbolj zabila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close