Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za črnolaske?

za črnolaske?

Živjo punce!
Zanima me predvsem za tiste črnolaske v katere barve oblačil se oblačite?
Jaz se najbolj počutim v črnih barvah oz kombinacija svetle kavbojke-temna majica ali obratno.Pa ve?Lep dan se naprej!

črno-bela, ni boljšega; pozdravček…
pa še to: spodnje perilo obvezno le v črni ali beli barvi..

tudi jaz sem temna,od barv pa imam najrajsi roza – fuksija,belo,rdeco,turkizno,crno…..edino oranzne ne maram,pa zelene – pa tudi ne paseta mi.

Tudi meni je črna zelo ljuba. A na žalost ni primerna za vse priložnosti: obiski v bolnici, pri starejših sorodnikih v domu ostarelih, kadar pelješ otroka na rojstnodnevno zabavo in še je tega veliko. Tudi poleti, ko imam kožo še čisto belo ,ne zlezem že prvi dan v črne kopalke.

Vse kar je kontrast črnim lasem, razen bordo, olivno zelena in nasploh blede barve.
Letošnja moda pomlad/poletje je polna živih in zelo močnih barv tako da ne bo problemov!

Jst mam najraj kšno vijolčno-tako bolj svetlo, pa itak črno, belo.Pašeta mi tud rdeča, pa bež.
Tko, da barv je ogromno, fora je v kombiniranju.
LP

Nisem ravno črnolaska, prej zgolj temnolaska, oblačim se pa največ v kombinacije črne, sive in rdeče barve, poleti pa še v turkizno modro. Poleg tega s temi barvami ni težav s kombiniranjem.

Ej jst drgač nism misl, da so težave s kombiniranjem, ampak na sploh, da skoraj vse barve pašejo k črnim lasem
Tko da se je z barvami treba ubadat le glede kombinacij in ne tok glede barve las
lp

Hja, črnolaskam paše vse ali pa nič, ker je veliko odvisno od polti, ne samo od barve las. Meni paše bela, črna, bordo rdeča (živo rdeča nikakor ?!?), jeans, vse pastelne barve , vijolična, in pa vse natur ( barva zemlje, olivna, kaki, bež (vendar pri bež samo svetla, zakaj ne vem ). Ker sem temnolaska s skoraj popolnoma belo poltjo mi nikakor ne pašejo močne barve, ko npr kričeče roza ( čeprav je zgleda to letos moderno), močno rumena, in pa ta svetlo modra mi tudi ne paše, med tem ko je kolegica črnolaska s temnejšo poltjo, pa ji vsi kričeči odtenki zelo pašejo…..
Probaj pa boš videla kaj ti paše.

Lp, _Tanaya_

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close