Pika Božič
Pika je že OK, ostali mislijo, da je vzvišena, ker se z vsakim ne pogovarja ko s kolegom… Ja, halo. Kam pa bi prišla?! Sem videla razne izpade, ko bi se neznanci/ke z njo pogovarjali, ko da so ful kolegi. Nekje pač more biti meja. Meni osebno se precej smili, saj ji slava ni prinesla ne vem kaj pozitive. Denar pač ni vse. In image tudi ne. Mir ji je bolj potreben. Tako pa se na trenutke zdi, da je živčna razvalina… 🙁
Obrazložitev:
Tvoja trditev je – “Govorimo o Piki Božič in ne o hudih bejbah
katere srečujemo po cesti in v diskotekah.”
Vprašanje, ki je bilo zastavljeno pa je – “Punce, zakaj mislite, da je večini tipom Pika huda bejba?”
Iz tega sledi, da razumem, kaj govorimo, saj nisem jaz okarakteriziral Pike Božič kot “hude bejbe.
Moti te tudi to kar sem napisal, res da sarkastično, kot odgovor na tvojo trditev: “Ja zato ker izgleda sexy, kaj globlje se oni ne spuščajo!”
Predvideval sem, da pod “oni” misliš večino tipov (mednje se prištevam tudi sam), pod “kaj globlje se oni ne spuščajo”, pa večno plehko tezo, da je moškim samo za zunanjost, medtem ko zanemarjajo, oziroma jim niso pomembne druge vrline, kot so inteligenca, duhovnost, humor, itd… Od tod sarkazem – “Oni” ga radi spustijo globoko v sexy bejbe, celo še malo porinejo”. In to se ni več nanašalo na Piko Božič, ampak je bilo mišljeno kot odgovor na tvojo posplošeno in plehko trditev – “kaj globlje se oni ne spuščajo!”.
Kolikor se mi zdi, je to preprosto vprašanje o Piki ponujalo kar nekaj normalnih odgovorov kot npr.: “Mogoče se jim zdi huda bejba, ker ima dobro postavo, ali pa prsi, ali pa se oblači seksi, ali pa – na odru se obnaša izzivalno, ali pa ker nima celulita, ali pa ker skrbi za svojo postavo in ni debela, ali pa kaj vem kaj še. Od nasmeha do las …. Toda vse to pri tebi ni prišlo v poštev. Vse kar si zmogla odgovoriti, je bilo – “kaj globlje se oni ne spuščajo”.
Se ti zdi pošteno, da tako posplošuješ? Imaš fanta ali mogoče moža? Ali potem tudi tvojega partnerja ceniš toliko kot si napisala – “kaj globlje se oni ne spuščajo” Upam, da ne.
Pa bodi dovolj. V kolikor je potrebno nadaljevati to diskusijo, upam da ne, sem ti na razpolago.
Lep pozdrav
No -to bom vzel kot žalitev moške populacije, češ da se ne spuščamo globje. Če Ella še ni srečala takega moškega, to še pomeni, da jih ni. To pomeni, da se ona ni spustila dovolj globoko, da bi odkrila pravega moškega. To pomeni, da je Ella površna in da vzame, ta prvo kar pride mimo,… ne bom več zgubljal besed!!!
LP
Pa kaj pretiravate, saj nisem prosila za osebno mnenje
mojega komentarja, nekateri ste pa res tako tankočutni,
da je kar groza.
Pika Božič izgleda sexy(pa nisem rekla da vsem tipom) in ker
je pač sexy je veliko tipom všeč in ker jim je pač všeč jo radi
vidijo(videospote, nastope ipd).
Sexy telo je pač za oko,
kolk je pa ona pametna, pa živčna, pa nesramna, pa kolk ma
rada otroke, pa ali obiskuje svojo babico ali ne in ali daje denar
v dobrodelne namene, menjava tipe kot bi trenil, kolk zna pet v živo,……..
je pa druga stvar, zato sem rekla da je tipom katerim je všeč kot beyba
pač všeč najbrž zaradi izgleda in ne zato ker je za Greenpeace
odpela en koncert zastonj.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD……….
Bi si človek mislil da sem napisala ne vem kaj v svojem komentarju,
moje pisanje nima nujno takega pomena kot si nekateri predstavljate!
Pa cel čas sem govorila o Piki Božič in o nikomur drugem!!!!!!!!
Brez zamere, ampak če je takšna živčna razvalina (na trenutke se oproščam), bi lahko s tem prekinila in odšla v navadno službo, tako kot toliko nas ostalih (hudih in nehudih bejb – kako sovražim to besedo, ki dekle ali žensko okategorizira za nič drugega, kot navadno puhloglavo kuro).
Nihče ji ne tišči (kot seveda nikomur – razen revežem v kriminalkah) revolver na sence in jo sili, da dela nekaj, kar ji ni všeč.
lp
Erina
Imaš prav, nihče je ne sili. In ni res, da to dela s težavo. Rada dela kar dela – drugače že zdavnaj ne bi več, ne. Ampak – biti medijsko znan, ne pomeni samo hudih avtomobilov, noro dobre hiše, dobrega tipa in življenje posuto z rožicami… In, da je živčna, ni le zasluga biznisa s katerim se ukvarja…
keberček,
resnica boli – sem njena sošolka iz srednje šole in poznam razliko PREJ in POTEM še pred porodom….
Pa ničesar drugega ne bom izdajala. In, prosim, ne me napadajte sedaj glede te izjave. Moti me le to, ker mlade slovenske estradnice ne želijo priznati svojih popravkov potem, ko mediji izbrskajo in privlečejo na plano ne toliko stare fotografije za primerjavo, one pa potem javnost lepo zavajajo tudi izmikanjem navkljub. Saj smo res majhen narod, a nismo pa tupi glupi….. Res je, da drugače pač ne ostanejo na “površju”, poskušajo na ta način ohraniti določeno “zasebnost”, preživeti….Točno tako politiko zanikanja popravkov in zavajanja ima še ena “fresh” pevka, ex misica Slovenije.
aaalina
Forum je zaprt za komentiranje.