podpišite peticijo
http://www.petitiononline.com/EMA04/petition.html
za vse ki ste proti
Meni nista bila všeč ne Platin in ne Verboten…ampak stvar ni v tem. Če se že gredo televoting in pobirajo denar od nas davkoplačevalcev, potem je edino prav, da v finale gre tisti, kateremu namenimo največ glasov. Koliko jih je klicalo za Natalijo Verboten in pustilo telekomu denar, na koncu pa sploh ni prišla v finale. To je za mene suho nategovanje ljudi.
Če se gredo nekakšne glasove ljudstva , potem naj ukinejo strokovno žirijo in pustijo samo telefonsko glasovanje. In nehajo z svojimi štrenami vplivat na izid glasovanja. Potem bo ljudstvo samo izbralo in poslalo tisto kar bo pač poslalo. In konec debate.
lp
platin dela sloveniji sramoto?! ti bom povedala, kdo nam je delal sramoto!! 1998 sem bila kmalu po evroviziji v izraelu. pa so tistega tepca vilija v eni humoristični oddaji kazal skupaj z tistim nemcem, ki se je plazil po frštekeraju in danielo, ki se je med nastopm slekla (ne, ne sicer do nacga, ampak, obleko je pa le odvrgla) in če se ne motim, je kljukec zmagal po zaslugi televotinga. platin ima kar solidno pesemco. punca bi se sicer lahko mal bolj oblekla, pa kaj pojedla. sej v turčiji pa tako in tako nimamo šans. spet bojo zmagal turki, vam povem.
Čisto malo nižje ste vsi vedeli. da bo zmagala Natalija. Marsikatera je vedela, da bo zmagala, ker ima umetne joške (kar 100% ni res) in da sploh nima smisla glasovati. Dejstvo je, da je najbolj kul bejba od vseh nastopajočih, popevka pa je bila definitivno slaba in je prav, da se ni uvrstila. Moje mnenje je, da so prišle v superfinale tri najboljše, da je zmagala najboljša od vseh sicer zelo povprečnih, obžalujem le, da avtor besedila ne zna slovensko.
Zanimivo pa je, da na tem forumu pišete same lepotice i n pametnjakoviči, saj razen vas samih (vsakega posebej), sploh ni normalnih ljudi: tepec vili, štora platini, umetne: Miša, Natalija, Pika, Rebeka, pa ogabne Helena, Simona, Tinkara in praktično vse Bivše in sedanja misica. Še dobro, da se med nami sprehajate “forumovke”, saj bi si človek ob teh grdobah gotovo zaželel končati to klavrno bivanje na zemlji.
Prav zares: bljak!
A ni to že brezveze. Vsako leto ko izberejo pesem se pol najdejo eni in delajo PIZDERIJO!
VEDNO BOLJ DOKAZUJEMO KAKO SMO SLOVENCI SLOŽNI!
A nebi blo boljš, če bi podprili zmagovalno pesem oz. zmagovalca.
Platinu VSE NAJ NAJ ko bbosta zastopala našo državo! Upam, da se bosta čim bolje uvrstila!!!!!
lep pozdrav vsem.
Danaja
Imam takšno delo, da osebno spoznam in sem spoznala skoraj vse, ki jih omenjate na forumu. Zanimivo je, kako drugače gledam na vse to kot ostala populacija. Še najbližje mi je tako razmišljanje, ki ga je podal Mik. In kar groza me je, da je Slovenija tako nasičenja z zavistjo, mržnjo in podobnim. Grozljivka.
In še moje mnenje: Verbotnova si dela na eni strani dobro reklamo(zmeče tudi na kupe denarja za to), po drugi strani pa malce pretirava, zato toliko opazk in njen nasprotni tabor. Jaz osebno se ne bi nikoli tako na silo trudila v ospredje. Izumetničeno deluje namreč. In vam povem, da je v živo, tudi ko ni kamer in mikrofonov prav tako narejena in kot v krču.
Na drugi strani pa sta Duo Pletin čisto normalna človeka, ki se da z njima normalno komunicirat. Morda je napaka, da sta premalo delala na svoji reklami, zato zdaj reakcija nekaterih, češ – ja kdo pa sta ta dva??? Ljudje nimajo mnenja o njiju in tisti, ki so se leta in leta naslajali ob Verbotnovi (imidž, oprsje, naštudiran nasmeh), jim je pač malo spodneslo pod nogami. In še en podatek: Ženski del dua Platin je v živo dosti bolj privlačen kot preko kamer in fotografij. Ko sem jo videla v živo, sem rekla: tale punca je fantastična in ne deluje kot celuloidna lutka.
No, to je samo moje mnenje….
Tamara, lepo te prosim…kakor da je važno, kako “the best” je nekdo v živo – evrovizija je predvsem televizijski dogodek in folk, ki glasuje, slišii komad samo enkrat in takrat je važno, da mu stvar ostane v spominu, ne pa kok je bejba kul za odrom!
Itak je vse skupaj brez veze, ti pevci so itak pleh od pleha, v glavi nimajo nič, sploh kaka natalija, itak večina…ampak če že pošlješ kaj na evrovizijo, mora biti prepoznavno in pasti v oči – za take ljudje glasujejo, ne pa za tiste, ki jih moraš desetkrat slišat, potem pa rečeš: no ja, saj je lušten komad.
Gledalci na evroviziji bojo slišali komad enkrat in nikoli več, ne bojo ga še desetkrat preposlušali! In zato ne palijo razne štance in lajne, ki se jih folk čez sekundo ne spomni več.
Sicer sem pa za sprožitev peticije, da se Slovenija neha udeleževati tega debilnega tekmovanja, ki je že dolgo farsa in idiotsko razkazovanje nog, jošk, šminkarije itd. Že dolgo več ne gre za glasbo, folk se pa itak ubada samo s tem, kako kdo zgleda in ne, kako zveni komad.
Primitivno.
Moj bog, kakšna sranja stresate. Vas Platin moti zato ker je VAM neznan?
Lani sta Platina pela na prireditvah na Snežnem stadionu v MB. Na tv sem bila res presenečena, kako nesimpatično zgleda pevka, jaz sem jo pa imela v spominu kot OK. Naredila sta krasno vzdušje s programom, imata lep glas…on, je imel daljše svetle lase, povezane v čop. Ker sta mi bila neznana, sem kolege povprašala” češ kdo pa sta tadva” – odgovor je bil , da večinoma nastopata v Avstriji in Nemčiji…….Če drugo ne, jih bodo vsaj ti narodi poznali na Evrosongu…….pa mirno kri in lep dan vsem…..pa upajte na to, da jih bo kak stilist z okusom dobil v roke…….
Eh, eni ne štekajo, pa če jim glavo odpreš in z lopato notri mečeš….
Vse, ki so pljuvale, bi pljuvale po vsakomur in precej osebno nastrojene. Hotela sem samo reči, da videz na odru ali na tv ni vedno identičen z realnostjo. Kdor najbolj pljuva ima pa največ kompleksov – s tem pa se močno strinjam. In priznam, pošteno: moje oprsje se res lahko skrije pred oprsjem Verbotnove, pa mi je to celo bolj všeč…hkm…se vsaj moški del populacije ne zapiči najprej v vsebino mojega modrca in šele nekaj stoletij za tem posluša kaj govotim. No, pa roko na srce – tudi z oprsjem si ne služim kruha. Tudi pojem ne, zato pa se močno zavedam, da ne morem realno soditi o kvaliteti pesmi na Emi.
Eni so pa pametni…..
Forum je zaprt za komentiranje.