Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek baletni copati

baletni copati

lep pozdrav!
zanima me,kje bi lahko kupila baletne copate in koliko približno stanejo (nosim št. čevljev 37-37,5).zanima me tudi,ali obstaja kakšen priročnik z osnovami baleta, ker bi se rada naučila osnov, za baletno šolo pa sem že “prestara”.
najlepša hvala za kakršnokoli informacijo!

Na Židovski 1 v LJ, blizu Kongresnega trga je en čevljar katerega ime mi je ušlo v trenutku iz glave mislm da je Perič al neki takega. Dela baletne copatke, za jazz, za standars in latin čevlje,…..Sem že kupovala pri njemu ampak ker se z baletom direktno ne ukvarjam me cena ni zanimala

Ne Perič, pač pa Piškurič

Na Celovški, nasproti Obrtne zbornice (nekoliko višje proti centru mesta – kjer je prehod za pešče, je trgovina z opremo za balet. )
(Kako se kliče? – Sem pozabila!)

Lep dan!

Nasproti Name je bila vcasih trgovina kjer so prodajali opremo za ples od Freddyja.
Prestara pa nisi, ce imas veselje.
Mislim, da je ena privat baletna sola, ki ima tudi tecaje za odrasle. Pirueta.
Pa tudi v Vodnikovi domaciji na Vodnikovi pri bolnici Petra Drzaja so imeli baletne tecaje.

Lp, Naja

najlepša hvala za informacije.zanima me samo še to, koliko je okvirna cena copatkov?

ja Piščkurič je hvala k ste me spomnle, cena čevljev pomoje ne pod 10 jiurjev. Jest za svoje jazz dam 8000 sit

Precej let nazaj sem hčerki kupila baletne copate, dres pa eno knjigico o tem, v BTCju. V imeniku sem poiskala telefonsko št. baletne šole v Ljubljani in jih poprosila za naslov trgovine. Ne vem, če je še, na baletni šoli bodo najbolj vedeli.

Od Ljubljane sem oddaljena 90 km, tako da ni imela možnosti za baletno šolo. Željo pa ogromno. To je bilo darilo za rojstni dan. Nepopisno veselje. Kar pogosto si je oblekla dres, copate in poskušala v njih plesati. Vse baletne predstave v Ljubljani so bile njene. Rezervacijo za vstopnico sem naročila po telefonu, plačala preko banke. Ja, kje so ta leta. Danes je vse to tako enostavno, menda je celo v našem kraju v sklopu glasbene šole en oddelek. Vse te rekvizite pa ima lepo shranjene še danes.

lp

Cene se ne spomnim. Ampak, po občutku, ni bila pretirana, po mojem je 8000 kar dosti.
lp

Mislim, da tam ni trgovina z opremo za balet, sicer nisem čisto prepričana. Mislim, da tam prodajajo in izdelujejo samo raznovstne drese. A to misliš na trgovino pri Slaščičarni Milahek (misliva na isto trgovino?)?

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close